KRVAVI NAPAD NA LEZBEJKE U LONDONSKOM AUTOBUSU: Huligani tražili da ih gledaju kada se ljube, kada su odbile, usledio PAKAO (UZNEMIRUJUĆI FOTO)
Foto: Facebook / Melania Ps

brutalno

KRVAVI NAPAD NA LEZBEJKE U LONDONSKOM AUTOBUSU: Huligani tražili da ih gledaju kada se ljube, kada su odbile, usledio PAKAO (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Planeta -

Dve lezbejke su brutalno su pretučene i opljačkane u londonskom gradskom autobusu.

Jedna od žrtava, Melanija Gejmonat na Fejsbuku je objavila fotografiju na kojoj se nalazi sa devojkom. Na slici se vidi da su im glave i odeća prekriveni krvlju. Devojke su napadnute 30. maja u noćnoj liniji na severu Londona.

"Mirno su sedele kada im se približila grupa od četiri muškarca. Uzvikivali su im homofobne komentare. Potom su napali žene i udarili ih nekoliko puta pre nego su pobegli iz autobusa. Obe su nakon toga prebačene u bolnicu", kaže policija.

Kako piše Melanija na Fejsbuku, ona i njena devojka, su napadačima privukle pažnju jer su se ljubile, piše CNN.

"Počeli su da se ponašaju kao huligani, tražili su da se još ljubimo kako bi mogli da nas gledaju, a terali su nas i da im opisujemo naše poze pri vođenju ljubavi. Sledeće što sam videla je moja Kris kako se tuče sa njima. Tada su i mene udarili, zavrtelo mi se u glavi, na sećam se jesam li izgubila svest", priča Melanija.

Policija je pozvala svedoke napada da im se jave.

Kurir.rs/24sata.hr Foto: Facebook

-

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track