MAJKA OSTAVILA NOVOROĐENČE U KONTEJNERU I OTIŠLA KAO DA SE NIŠTA NIJE DOGODILO: Nije znala da su je snimile kamere (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

policiji objasnila zašto je to uradila

MAJKA OSTAVILA NOVOROĐENČE U KONTEJNERU I OTIŠLA KAO DA SE NIŠTA NIJE DOGODILO: Nije znala da su je snimile kamere (VIDEO)

Planeta -

Jedna žena (29) sa Tajlanda ostavila je novorođenče u kontejneru i odvezla se motorom kao da se ništa nije dogodilo.

Žena se porodila pre nekoliko dana u svom stanu u Samut Prakanu, međutim, odlučila je da se reši deteta.

foto: Youtube/Printscreen

Nadzorne kamere snimile su je kako se dovezla do kontejnera motociklom, zajedno s još jednim detetom. Novorođenu bebu je zamotala u pokrivač i ostavila je u kesi kraj smeća. Brzo se odvezla dalje, a prolaznici nisu primetili ništa čudno. Tek par sati kasnije je đubretar uočio bebu i odmah pozvao sve službe. Beba se sada nalazi u bolnici i u dobrom je stanju.

foto: Youtube/Printscreen

Policija je počela da istražuje slučaj, a istraga ih je dovela do majke koju su pronašli u teškom fizičkom stanju. Odveli su ženu u bolnicu zbog jakog krvarenja. Policiji je sve priznala i ispričala da ima četvoro dece i da ne može da izdržava i peto. Pošto nije imala dovoljno novca za hranu, kako kaže, ostavila je dete u nadi da će ga neko pronaći i uzeti.

foto: Youtube/Printscreen

"Moj muž je vozač. Zarađuje samo 250-300 dolara mesečno i to nije dovoljno za veliku porodicu", navodno je ispričala ova žena.

"Nisam htela da ga ubijem. Rodila sam ga u toaletu i sama odrezala pupčanu vrpcu. Nisam htela da ga ubijem. Ostavila sam ga tamo u nadi da će ga neko pronaći ko može da se brine o njemu. Bilo me strah da me neko ne vidi pa sam brzo pobegla. Žao mi je zbog svega", dodala je.

Kurir.rs/Dejli mejl Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track