SEĆATE SE DIVLJE DEVOJČICE KOJA JE PRONAĐENA U STANU PUNOM ĐUBRETA I BUBA: Proslavila je 6. rođendan i naučila da govori, pa čak i da vozi skuter! (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

mogli iz moskve

SEĆATE SE DIVLJE DEVOJČICE KOJA JE PRONAĐENA U STANU PUNOM ĐUBRETA I BUBA: Proslavila je 6. rođendan i naučila da govori, pa čak i da vozi skuter! (VIDEO)

Planeta -

Rusiju je početkom marta zgrozio slučaj devojčice Ljubov koja je pronađena sama u jednom moskovskom stanu punom đubreta i bubašvaba.

Bila je izgladnela, bolesna i nerazvijena.

Nije znala da priča, ni da spava u krevetu. Nikada nije videla voće i bojala se vode. Na vratu je imala malu ogrlicu koja joj se s godinama urezala u meso.

U medijima je dobila nadimak Mogli.

Sada su napokon stigle i neke dobre vesti. Ljubov je napunila 6 godina, a lekari su zadovoljni njenim napretkom.

Naučila je da govori, da vozi skuter, može sama da s eobuče i postavi sto. Druži se sa drugom decom i često šeta. Naravno, tim stručnjaka će nastaviti da radi sa njom.

U centru za socijalni rad u veseloj atmosferi su proslavili njen rođendan.

"Učestvovala je u svim igrama i radovala se poklonima", naveli su.

Podsetimo, kada je devojčica pronađena njena majka, osim što je tvrdila da je odgajala dete u dobrim uslovima, kazala je da 'ne zna šta se dogodilo sa stanom'.

"Nisu me pustili da vidim svoju ćerku. Ne znam šta se dogodilo sa stanom. Uhapsili su me u blizini zgrade", rekla je Irina koja je da fakultetski obrazovana žena, kako se ističe. Tvrdi da devojčica može da govori i komunicira. Čitav slučaj je otkriven kada su komšije pozvale policiju jer je dete neprestano plakalo.

Kurir.rs/Life.ru Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track