PECAROŠI NAŠLI RIBU SA BURMOM! Saznali su da je taj prsten UKLET, a prokletstvo je odmah prešlo na novog vlasnika! Evo šta se krije iza ove priče! (FOTO)
Foto: Facebook/Printscreen

misterija na jezeru

PECAROŠI NAŠLI RIBU SA BURMOM! Saznali su da je taj prsten UKLET, a prokletstvo je odmah prešlo na novog vlasnika! Evo šta se krije iza ove priče! (FOTO)

Planeta -

U jednoj od luđih ribolovačkih priča, jedan takmičar turnira u pecanju uhvatio je pastrmku sa burmom!

Prsten je za ribu bio zakačena plastičnom narukvicom, a sve se dogodilo na jezeru Mičigen.

Naravno, odmah su svi počeli da raspravljaju kako je to moguće i šta se krije iza ovog prizora.

Sada se pojavio nekadašnji vlasnik burme koji je razjasnio čitavu misteriju.

Kapetan Džejson Rouz zakačio je burmu i pustio nazad ribu u vodu pre skoro sedam nedelja. Tvrdi da je taj prsten uklet.

Naime, njegov desetogodišnji brak propao je pre četiri godine, ali je tek sada na poseban način odlučio da baci prsten obeležavajući tako novi početak svog života.

"Ja sam vodič za ribolovce, a ona je uvek bila protiv toga da ja pratim svoje snove i mrzela je što ja volim pecanje. Nisam samo hteo da bacim burmu već sam to uradio na način na koji najbolje znam, uveren sam da je prsten uklet. Život mi je krenuo nabolje otkad sam ga se oslobodio", rekao je Rouz.

Pastrmka sa prstenom pojavila se sedam nedelja kasnije, kad ju je Džo Penar uhvatio pecajući sa broda svog prijatelja Džima Neligana tokom turnira u Ilinoisu. Sada izgleda da je kapetan Rouz preneo “prokletstvo prstena” na vlasnika broda.

"Taj prsten je uklet. Otkako je došao na moj brod imao sam problema sa kontrolom motora, prekidač za otvaranje glavnih vrata da se uđe u prostor sa motorima se pokvario a crevno na mom doku je prslo", rekao je Neligan, dodajući u šali da će vratiti prsten kapetanu poštom, bez upisivanja povratne adrese.

Kurir.rs/Usa today Foto: Facebook/Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track