MALTEŠKA POLICIJA TRAŽI POMOĆ DA LOCIRA MILOŠA VIDAKOVIĆA: Srbin koji je izbo Makedonca i pobegao krije se kod zemljaka (FOTO)
Foto: Facebook

opasno

MALTEŠKA POLICIJA TRAŽI POMOĆ DA LOCIRA MILOŠA VIDAKOVIĆA: Srbin koji je izbo Makedonca i pobegao krije se kod zemljaka (FOTO)

Planeta -

Malteška policija traži pomoć svIh koji znaju gde se nalazi Miloš Vidaković, Srbin koji je osumnjičen da je u mestu Bugiba ranio makedonskog državljanina.

Prema nezvaničnim informacijama Vidaković se navodno krije u stanu jednog zemljaka i još nije napustio Maltu.

foto: Facebook

Vidaković je posle svađe izbo muškarca iz Makedonije, a prema pojedinim informacijama, njih dvojica se nisu pre uopšte poznavali. Sumnja se da je Makedonac želeo da prekine neku tuču ili raspravu, ali je nažalost ranjen.

Svi koji imaju informacije o Vidakoviću mogu da se jave na broj telefona malteške policije 119/21224001 ili najbližoj policijskoj stanici.

Prema navodima makedonskih medija, oni tvrde da je taj Vidaković koji je ranio Makedonca na Malti pre deset godina navodno ubio nekoga u Srbiji.

foto: Facebook

Kako su ranije preneli lokalni mediji policija tretira napad kao pokušaj ubistva.

Nadležni organi nisu ni zvanično portvrdili da li je ovaj Miloš Vidaković koji je izbo Makedonca na Malti isti onaj koji je 2009. godine pištoljem usmrtio svog zeta I.M. u okolini Kruševca.

Mediji su 2009. godine pisali da je Kruševljanin Miloš Vidaković koji je tada imao 21. godinu ubio zeta dok su bili u sobi.

Miloš je tada navodno pobegao sa lica mesta, čuo se sa roditeljima, koji su ga pokupili i odvezli u policijsku stanicu, gde mu je određeno zadržavanje.

Kurir.rs/

Foto: Facebook / Policija Malte

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja