NAJVEĆI BLAM NA SAMITU G20: Kanadskom premijeru dva moćna predsednika poslala poruku, a da mu nisu rekla NI REČ (VIDEO)!
Foto: Screenshot

Džastin trudo

NAJVEĆI BLAM NA SAMITU G20: Kanadskom premijeru dva moćna predsednika poslala poruku, a da mu nisu rekla NI REČ (VIDEO)!

Planeta -

U Osaki je održan G20 samit na kom su se okupili lideri najmoćnijih zemalja sveta. Na njemu su Donald Tramp i kineski predsednik Si Đinping postigli dogovor oko carina, a potpisan je i sporazum o klimi, u kome ponovo nisu učestvovale SAD.

Među šefovima država na samitu našao se i kanadski premijer Džastin Trudo koji baš i nije dobio najbolje mesto za stolom. Naime, sirotog su ga smestili između kineskog i brazilskog predsednika od kojih nijedan nije bio ni najmanje zainteresovan za komuniciranje s njim.

Na snimci se vidi Trudo koji se panično okreće oko sebe kako bi pronašao nekoga s kim će razgovarati. Prvo se okrenuo kineskom predsedniku Si Đinpingu, koji ga nije ni primetio, a zatim brazilskom predsedniku Žairu Bolsonarou koji ga je senzacionalno izignorisao.

Ne, bukvalno kada je vidio da mu Trudo pruža ruku, ekspresno mu je okrenuo leđa i rukovao se s nekim ko mu je sede s druge strane. I deluje kao da je to uradio svesno i namjerno. Trudo je doslovno izvisio, a izraz na njegovom licu bio je neprocenjiv – mešavina povređenosti i zbunjenosti.

Kurir.rs/Večernji.hr Foto: Screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track