UKRAJINAC DRŽAO SINA (6) GORE NEGO PSA: Tukao ga i VEZIVAO LANCEM, iskusni policajci se ZGROZILI OD UŽASA! (UZNEMIRUJUĆI FOTO, VIDEO 18+)
Foto: Printscreen Facebook/Vjačeslav Abroskin

KUĆA STRAVE

UKRAJINAC DRŽAO SINA (6) GORE NEGO PSA: Tukao ga i VEZIVAO LANCEM, iskusni policajci se ZGROZILI OD UŽASA! (UZNEMIRUJUĆI FOTO, VIDEO 18+)

Planeta -

Ukrajinska policija oslobodila je šestogodišnjeg dečaka iz kuće strave u kojoj ga je nasilni otac držao na lancu i prebijao.

Kad su ušli i videli prljavo dete, puno modrica, kako kleči pred vratima privezano lancem oko stomačića, policajci su se šokirali, javljaju mediji.

Pripadnici policije kažu da se golim okom vidi da je dete puno modrica i ozbiljnih podliva, a otac je pokušavao da ih ubedi da je iz vaspitnih razloga.

"Bio je vezan kao pas", napisao je u izveštaju šef policijskog tima.

Dečak, čije ime nije otkriveno, živeo je s ocem (36) i maćehom (27) u selu Ajdar Mikolajevka.

Vjačeslav Abroskin, zamenik šefa ukrajinske policije, postavio je dečakovu fotografiju na svoj profil na Fejsbuku i, posle informacija o tome šta se desilo, samo napisao "bez komentara".

Nesrećno dete bi ko zna koliko živelo u agoniji da se nije požalilo drugarima u školi, a deca su ispričala roditeljima, koji su se digli i obavestili policiju.

Mališan je oduzet ocu i maćehi i trenutno je na posmatranju u bolnici "Novoajdrski". Najverovatnije će biti prebačen u sirotište, tako da će mu detinjstvo biti teško.

Kurir.rs/Daily mail

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track