ORGIJE I DROGA MU DOŠLI GLAVE: Sin moćnog emira orgijao, pa pronađen mrtav! Satima bludničili uz brdo droge, a onda je USLEDIO HOROR! (VIDEO)
Foto: Printskrin: You Tube/QASIMI

ŽURKA DA UMREŠ

ORGIJE I DROGA MU DOŠLI GLAVE: Sin moćnog emira orgijao, pa pronađen mrtav! Satima bludničili uz brdo droge, a onda je USLEDIO HOROR! (VIDEO)

Planeta -

Sin vladara Šardže u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, preminuo je juče u Londonu u 39. godini, nakon što je navodno konzumirao drogu i učestvovao u orgijama, prenosi Dejli Mejl.

Vlasnik modnog brenda za muškarce šeik Halid bin Sultan al Kasimi, bio je sin šeika dr Sultana bin Muhamada al Kasima, koji vlada gradom Šardže u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Izvori kažu da je velika količina najbolje droge, pronađena u penthausu u Najtsbridžu gde je njegovo telo i otkriveno, ali policija još uvek nije potvrdila ili demantovala ove vesti.

U penthaus je prvo stigla Hitna pomoć, a na njihov poziv i policija, koja je pronašla drogu, prenosi San. Jedan izvor je rekao britanskim medijama da su se u tom stanu neki gosti uzimali drogu i imali seks.

"Sumnja se da je Halid iznenada umro zbog uzimanja droge. Pored policijske istrage, naložena je hitna interna istraga, a osoblju je rečeno da ćuti", prenose britanski mediji.

Ističu da je Halid uživao u svim slobodama koje nudi London, ali to mu se obilo o glavu.

Šeikov prijatelj i bivši poslovni partner Eliot Frieze je istakao sinoć da je on bio veoma vredan, neverovatno talentovan i divna osoba.

Povodom ovog događaja još uvek niko nije uhapšen. U gradu kojim vlada njegov otac, naređeno je da zastave budu spuštene na pola koplja kada otpočne trodnevna žalost.

Mnogi ljudi izražavaju saučešće emiru preko društvenih mreža, a mediji prenose da je on 1999. godine već izgubio jednog sina koji je tada imao 24 godine. Navodno je pronađen u svojoj kući na podu kupatila.

Preminuli princ je rođen u Šardži, ali se preselio u Veliku Britaniju sa devet godina kako bi se školovao. Studirao je francuski i španski jezik, pre nego što je prešao na studije arthitekture i u umetničku školu, gde je studirao modu.

Pokrenuo je mušku liniju odeće 2008. godine. Njegova radnja je bila jedna od vodeđih u Velikoj Britaniji, a često se pojavljivao na Nedeljama mode u Londonu, Parizu i na Bliskom istoku.

Kurir.rs/Daily Mail

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja