OTAC TROJE DECE UMRO U NAJGORIM MUKAMA: Povraćao zelenu žuč, urin mu je bio crn, a razlog je neverovatno uznemirujuć!
Foto: Printscreen Facebook, Profimedia

iz stomaka mu curila tečnost

OTAC TROJE DECE UMRO U NAJGORIM MUKAMA: Povraćao zelenu žuč, urin mu je bio crn, a razlog je neverovatno uznemirujuć!

Planeta -

Dejvid Dauel, otac troje dece umro je u “apsolutnoj agoniji” samo deset dana nakon što su ga prijatelji tokom zabave izazvali da pojede guštera gekona.

Australijanac je završio u bolnici u decembru prošle godine, a kasnije mu je dijagnostikovana salmonela.

Porodica je rekla da je počeo da povraća zelenu žuč, da mu je urin postao crn, a tečnost je počela da mu curi iz stomaka koji se toliko naduo da je izgledao kao da je trudan šest meseci.

foto: Facebook/Printscreen

Više od pola godine kasnije njegova porodica je rekla da još pokušava da odgonetne šta je tačno uzrokovalo njegovu smrt nakon što su čuli oprečne informacije o tome šta se dogodilo na žurci.

“Nije bilo nikakvih dokaza da je on zapravo pojeo guštera jer je bilo: ‘Oh, da, video sam ga kako ga jede.’ A onda: “Ne, nisam ga video da ga jede”, rekla je njegova ćerka Hana i dodala da je možda želeo da ga pojede, ali da se onda predomislio i bacio ga.

Međutim, kada je Dejvidova partnerka Alira ispričala lekarima o gušteru, navodno, rekli su da bi to mogao da bude uzrok bolesti.

Kad se razboleo i počeo da dobija prve simptome, bolničari su oklevali da ga odvedu u bolnicu, jer su smatrali da pati od težeg oblika gastroenteritisa ili da je jednostavno mamuran. Manje od dve nedelje nakon što se usudio da pojede guštera, Dauel je umro tokom operacije.

“Ako je pojeo guštera, moguće je da se otpustila salmonela dok ga je vario, ali nikada pre nisam čuo za nešto slično”, rekao je Mark Tarner sa Univerziteta Kvinslend.

Prema Tarneru, gušter bi mogao da bude uzrok smrti jer mnoge životinje mogu nositi salmonelu, kao što su kornjače, zmije i žabe.

Kurir.rs/Net.hr Foto: Facebook/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track