OVO JE MONSTRUM OD MAJKE: Ubila dve male ćerke jer su joj smetale da se prostituiše! A onda objavila JEZIVU PORUKU NA FEJSBUKU (FOTO)
Foto: Printscreen Facebook

brutalno

OVO JE MONSTRUM OD MAJKE: Ubila dve male ćerke jer su joj smetale da se prostituiše! A onda objavila JEZIVU PORUKU NA FEJSBUKU (FOTO)

Planeta -

Luiz Porton (23) iz Velike Britanije ubila je svoje dvoje dece, jer su joj smetala u poslu kojim se bavila, odnosno prostituciji, prenosi Dejli Mejl.

Ona je prvo 15. januara 2018. godine ubila trogodišnju ćerku Leksi Draper, a 18 dana kasnije je presudila i njenoj sestri Skarlet Vaughan, koja je imala samo 16 meseci.

Luiz je nakon stravičnih zločina 24. novembra 2018. godine, objavila je dve njihove zajedničke fotografije na svom Fejsbuk profilu uz sledeću poruku: "Mamini anđeli oduzeti su majci prerano. Nikad vas neću zaboraviti. RIP".

Ona je radila kao model, a onda joj je ponuđen posao prostituke. Međutim, deca su joj smetala i bila su joj teret, jer su stajala na putu njenom načinu života. Ove tvrdnje su iznete na suđenju, prenosi Dejli Mejl.

Leksi je pronađena bez svesti, dok je Skarlet mrtva stigla u bolnicu. Poroti je na sudu rečeno kako je devojčice ubila majka jer im je namerno zaustavila disanje.

Mediji prenose daje majka imala običaj da ostavlja decu samu kako bi mogla da se bavi svojim poslom i da je htela da bude što dalje od njih. Kada je prvi put Leksi završila u bolnici bila je bez svesti i doktori su mislili kako se radi o plućnoj infekciji.

Tada niko nije ni pomislio da je majka pokušala da ubije svoju decu. Drugi put je Leksi prestala da diše i bila je mrtva neko vreme pre nego je Luiz nazvala Hitnu pomoć.

Doktori su izjavili kako majka nije pokazivala nikakve emocije, a poroti je rečeno i da je samo nekoliko sati nakon slučaja Luiz viđena u kupovini sa drugom ćerkom. Nakon 18 dana je i drugu ćerku donela je u bolnicu, a ona je takođe bila mrtva već neko vreme.

Doktori nisu pronašli prirodne razloge smrti i u oba slučaja radi se o namernoj opstrukciji disajnih puteva. Bez obzira na sve optužbe, Luiz se ne oseća krivom, a suđenje se nastavlja.

(Kurir.rs/Daily mail/Foto: Printscreen Facebook)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track