UDRI TRUDOA: Bar u Kanadi nudi udaranje pinjate sa likom premijera! Društvene mreže gore! (FOTO)
Foto: AP / Adrian Wyld / The Canadian Press

Ne vole premijera

UDRI TRUDOA: Bar u Kanadi nudi udaranje pinjate sa likom premijera! Društvene mreže gore! (FOTO)

Planeta -

Bar u centralnoj Alberti, kanadskoj pokrajini, podelio je mišljenje kanadske javnosti oko toga da li je prikladno ohrabriti klijente da udaraju pinjatu sa likom premijera Džastina Trudoa, prenosi Sputnjik.

Velika pinjata sa likom Džastina Trudoa je visila u jednom restorana u Kanadi, povodom svečanosti za Dan Kanade (koji je obeležen 1. jula).

Pinjata je bila puna novca, slatkiša i malim beleškama sa obećanjima koje je dao narodu, ističe suvlasnik Robert Nevel. On je takođe rekao da je pinjatu, koju je sam napravio, morao da veže omčom kako ne bi pala.

"Ovo smo morali da uradimo iz tehničkih razloga, jer kada bi neko pinjatu uradio jednom, onda bi odmah pala", rekao je on za kanadske medije.

"Nije iznanađenje da ljudi u Alberti ne vole tog tipa, pa sam znao da će biti akcije", dodao je on, rekavši da ako bi Trudo slučajno ušao u njegov bar, da bi bio tretiran kao svaki drugi klijent.

"Nema mržnje na tom nivou - sve je to zabavno", istakao je on.

Iako je istakao da ne mrzi Trudoa, medije prenose da nije izgledao ni kao veliki obožavalac sadašnjeg šefa vlade.

"Moje druge firme su propadla zbog velikog poreza koji se nameće malim preduzećima. Malim firmama nema mnogo pomoći. Ja i mnogi drugi lokalni biznismeni osećamo isti ovaj problem", dodao je on.

"Moja cela porodica nije zadovoljna njime, ali kao što sam rekao, ne poznajem ga lično, tako da ga sigurno ne bih napao kada bih ga video", dodao je on.

Zbog ovog poteza, bar je dobio na publicitetu, kako pozitivnom, tako i negativnom.

Dok jeden deo korisnika na društvenim mrežama tvrdi da je ideja sa pinjatom potpuno bezopasna, drugi kažu da je ovo podsticaj na nasilje.

Kurir.rs/Sputnjik

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track