AMERIKANKA POLIZALA SLADOLED, ČEKA JE 20 GODINA ROBIJE: Kada vidite kako je to uradila, zgrozićete se! (VIDEO)
Foto: Screnshot

odvratan trend

AMERIKANKA POLIZALA SLADOLED, ČEKA JE 20 GODINA ROBIJE: Kada vidite kako je to uradila, zgrozićete se! (VIDEO)

Planeta -

Policija je identifikola ženu sa videa koji je postao viralan pre nekoliko dana, a na kojem uzima sladoled u kutiji iz zamrzivača u supermarketu u Teksasu, liže ga, a zatim zatvara i vraća natrag u zamrzivač.

Zbog toga joj preti dve do 20 godina zatvora i kazna do 10.000 dolara, javlja Dejli Mejl. Proizvođač sladoleda sa snikmka kontaktirao je policiju i dojavio lokaciju prodavnice u kojoj se desio incident, nakon čega je protiv nje pokrenuta istraga.

"Hvala svim kupcima što su nas upozorili na incident. Shvatili smo ga jako ozbiljno i trenutno sarađujemo s vlastima, dobavljačima i društvenim mrežama. Ovakve stvari nećemo tolerisati. Sigurnost hrane je naš glavni prioritet i jako se trudimo da naši kupci imaju najviši nivo bezbednosti", saopštili su iz kompanije koja proizvodi sladoled. Takođe, upozorili su upozorili građane da pogledaju na poklopac pre nego što kupe.

Međutim, problem nije samo u gnusnom potezu ove devojke već u tome što je na taj način započela trend na internetu među mlađim korisnicim adruštvenih mreža.

Tako se na Tviteru mogu pronaći razni snimci mladih koji takođe uzimaju sladoled iz zamrzivača, ližu ga i vraćaju nazad na policu.

Nažalost, nije reč samo o sladoledu. Jedna od scena od koje će vam se zaista prevrnuti želudac je sa vodicom za ispiranje usta. Mladić usred prodavnice otvara flašicu, isperu njome usta, a zatim tečnost ispljune natrag u bočicu i vrati na policu.

Kurir.rs / 24 sata.hr

Foto: Screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track