RUSKI PRANKERI CILJAJU LIDERE REGIONA: Leksus i Vovan su uspešno navukli Zaeva, a sada je otkrivena njihova najuspešnija prevara (VIDEO)
Foto: Printscreen YouTube/NTV

lukavo

RUSKI PRANKERI CILJAJU LIDERE REGIONA: Leksus i Vovan su uspešno navukli Zaeva, a sada je otkrivena njihova najuspešnija prevara (VIDEO)

Planeta -

Aleksej Stoljarov (Leksus) i njegov poslovni partner Vladimir Kuznjecov (Vovan) postali su noćna mora mnogih političara.

Čitav region dva dana prepričava kako su ovi duhoviti i dovitljivi momci zbili šalu sa makedonskim premijerom Zoranom Zaevom, koji je „progutao“ i dodatno obogatio njihovu priču da bivši predsednik Ukrajine Petro Porošenko vodi poreklo, ni manje ni više, nego od - Aleksandra Makedonskog.

U tom telefonskom razgovoru pričalo se o još koječemu, a podsećamo da je jedan od dvojice šaljivdžija nedavno bio u Beogradu.

Aleksej Stoljarov, poznatiji kao Leksus, govorio je o tome kako šala može da promeni tok svetske politike, ko je od državnika najviše naseo na lažne telefonske razgovore, ali i kako Putin reaguje na ovu vrstu humora.

Primarna delatnost dvojice ruskih prankera je razotkrivanje političkih tajni putem lažnog predstavljanja u telefonskim razgovorima sa svetskim liderima.

Sa Leksusom su razgovarali o rizicima i posledicama koje njihov posao nosi, koliko je srpski državni vrh inspirativan za njihove šale, kao i sa kim bi od istorijskih ličnosti stupili u kontakt kada bi mogli da se vrate u prošlost.

Na pitanje koja je najpoverljivija informacija do koje su došli putem lažnog telefonskog predstavljanja, Stoljarovu je bilo teško da izdvoji jednu.

„Dospeli smo do tačnih informacija kad su ukrajinski diverzanti digli u vazduh elektrostanicu koja je obezbeđivala Krim strujom. Mi smo saznali ko je to konkretno uradio, kojim oružjem je elektrana dignuta u vazduh i dobili smo materijale o krivičnom delu od ukrajinskog Ministarstva unutrašnjih poslova“, prokomentarisao je pranker, ne odbacujući mogućnost da se neko od lidera našeg regiona uskoro nađe na meti njihovih poziva.

„Čitav Balkan je zanimljiv. Znamo da se u poslednje vreme zemlje pridružuju NATO-u i shvatamo koliko su aktuelne vlasti vaših suseda podređene američkom Stejt departmentu. Zanimljivo nam je da pokažemo tu vezu“, zagonetno je tada nagovestio naš sagovornik.

Kurir.rs/Sputnjik Srbija Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track