Najnovije vesti

SUZANU JE TRAŽIO CEO KRIT! GRČKA U ŠOKU! Ubica je uzoran otac 2 dece, a od onog što joj je uradio PRE nego što ju je ubio, policiji se smučilo! (FOTO, VIDEO)
Foto: Printscreen: Facebook/Searching for Suzanne

horor

SUZANU JE TRAŽIO CEO KRIT! GRČKA U ŠOKU! Ubica je uzoran otac 2 dece, a od onog što joj je uradio PRE nego što ju je ubio, policiji se smučilo! (FOTO, VIDEO)

Planeta

Na Kritu je uhapšen muškarac osumnjičen za ubistvo američke naučnice Suzane Iton (59), molekularnog biologa koja je radila na poznatom Institutu u Drezdenu u Nemačkoj.

Itonova je na grčko ostrvo došla iz poslovnih razloga. jer se tamo održavala naučna konferencija. Nestala je još 2. jula, kada je otišla na trčanje.

Šest dana kasnije njeno je telo nađeno u jednom bunkeru iz Drugog svetskog rata. U policijskom izveštaju je navedeno i da je seksualno zlostavljanje bilo glavni motiv napada, prenosi BBC. Telo je bilo u takvom stanju da su se policajci zgranuli.

Uhapšen lokalni muškarac (27) već je priznao njeno ubistvo, prenose grčki mediji. Prema vestima sa Krita, osumnjičeni je oženjen i otac dvoje dece.

Njeno telo pronađeno je na severoistoku ostrva, a otkrila su ga dvojica meštana koja su istraživala bunker koji je zapravo sistem tunela koji su koristili nacisti tokom okupacije Krita u Drugom svetskom ratu.

Bunker je udaljen 10 km od mesta gde je poslednji put viđena. Kako je smešten blizu puta, pretpostavlja se da je ubijena na drugom mestu i da je kasnije njeno telo preneto u bunker. Iza sebe je ostavila supruga, britanskog naučnika Entonija Hjumana (57) i dva sina.

Kurir.rs/BBC/Index.hr

Foto: Printscreen/Facebook

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...