Najnovije vesti

TRAGIČAN KRAJ POTRAGE: Pronađeno telo nestale devojčice (9) za kojom je više od 7 dana tragalo pola države! Nađena je u moru, Kinezi slomljeni od tuge! (FOTO)
Foto: Printscren Facebook

tuga

TRAGIČAN KRAJ POTRAGE: Pronađeno telo nestale devojčice (9) za kojom je više od 7 dana tragalo pola države! Nađena je u moru, Kinezi slomljeni od tuge! (FOTO)

Planeta

Nestanak devojčice Zang Ziksin (9) pre nekoliko dana zaintrigirao javnost, pa su se svi pitali šta se zaista dogodilo sa devojčicom kojoj se misteriozno gubio svaki trag. Ekipe koje su tragale za njom pronašle su njeno telo u Istočnom kineskom moru.

U saopštenju za javnost policija je navela kako se devojčica verovatno ugušila u moru. Dodali su i da na telu nije bilo znakova nasilja i da je vrlo verovatno reč o nesreći. Milioni Kineza su slomljeni rezultatom celog slučaja, s obzirom na to da su pratili kompletnu istragu i razvijanje slučaja, prenosi CNN.

Devojčicina lična karta je pronađena u blizini obale pre skoro sedam dana, a sama devojčica je viđena pre više od nedelju dana kada ju je očevidac opazio kako putuje sa parom srednjih godina. Kako navodi policija, taj par je unajmljivao sobu u devojčicinoj kući koja je udaljena 150 kilometara od tog mesta.

Policija je pratila kretanje para, pa su ih za dva sata videli na snimcima jedne od nadzornih kamera, a devojčica već tada nije bila sa njima. Nedugo kasnije su se oboje ugušili u obližnjem jezeru, navodi policija. Reč je o 43-godišnjem muškarcu i njegovoj dve godine starijoj partnerki,koji su godinama uzimali novac od porodice i prijatelja, pa bankrotirali dok su putovali kroz Kinu.

Policija je pretražila njihove profile na društvenim mrežama, pa je pronašla nekoliko objava koje devojčicu prikazuju kao njihovo kumče. Devojčicin otac Zang Džun kazao je kako je ovaj par prevario njegove roditelje i odveo devojčicu od kuće dok je on radio u jednom od kineskih gradova nekoliko stotina kilometara dalje.

Par je devojčicinom dedi rekao kako žele da je odvedu na venčanje gde će nositi cveće, što je devojčicin deda odbio. Ipak, oni su je odveli i naredna tri dana je bez problema komunicirala sa svojom porodicom preko društvenih mreža. Na snimcima nadzornih kamera u vozovima kojima su putovali može se videti kako je opuštena i smirena.

 

Devojčica se ocu posljednji put javila 7. jula, nakon čega je proglašena nestalom. Njeno telo je pronađeno juče, nakon više od sedam dana potrage.

 

"Iako rezultat nije čudo kojem smo se nadali, drago mi je što smo bar našli njeno telo", rekao je jedan od članova porodice za medije.

Kurir.rs/CNN/Klix.ba

Foto: Printscreen/Facebook

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...