Najnovije vesti

ČETVORO DECE UKRALO RODITELJIMA KOLA, PA SE VOZILI 900 KM! Kad ih je policija zaustavila, jedva su ih priveli! Sad ih čeka kazna! (VIDEO)
Snimak sa nadzornih kamera, Foto: Facebook/Printscreen

australijski buntovnici

ČETVORO DECE UKRALO RODITELJIMA KOLA, PA SE VOZILI 900 KM! Kad ih je policija zaustavila, jedva su ih priveli! Sad ih čeka kazna! (VIDEO)

Planeta

Četvoro dece iz Australije spakovalo je opremu za pecanje i novac, pa su ukrali auto jednog roditelja i krenuli na put od 900 kilometara.

Tri dečaka i jedna devojčica, starosti između 10 i 14 godina, napustili su Grejsmir u Kvinslend za vikend. Jedan od dečaka porukom je obavestio porodicu o odlasku. Deca nisu iz iste porodice, a ukrala su kola od jednog roditelja.

Rano u nedelju, nakon 140 km putovanja, grupa se zaustavila na benzinskoj stanici u Bananiju, gde su navodno ukrali benzin. Na snimku nadzornih kamera vidi se auto kako se normalno kreće ulazeći na pumpu.

Automobil kojim su se vozili
Automobil kojim su se vozili foto: Facebook/Printscreen

Kasnije tog dana, policija je uočila njihov auto u Glen Insu, gradu blizu Graftona, i počela da ih prati. Potera je zaustavljena zbog zabrinutosti za decu i njihovu bezbednost. Policija ih je malo kasnije videla kad su stali u Graftonu. Deca su se zaključala u automobil, a policija je morala da primeni silu kako bi ušla u vozilo i privela ih.

Inspektor Vilijams smatra da su se deca smenjivala u vožnji jer putovanje između Grejsmira i Graftona obično traje oko 10 sati.

Buntovna deca će biti ispitana u prisustvu roditelja, a protiv njih će biti podignute i optužnice.

Da bi vozači stekli pravo polaganja vozačkog ispita u Kvindslendu i Novom Južnom Velsu, moraju imati najmanje 17 godina.

Kurir.rs/Index.hr Foto: Facebook/Printscreen

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...