Najnovije vesti

JEZIVI DETALJI SUZANINOG UBISTVA: Grk (27) je naučnicu udario autom dva puta, pa je odveo u bunker i silovao! Iživljavao se nad njom više od sat vremena! (VIDEO)
Foto: Printscreen: Facebook/Searching for Suzanne

HOROR

JEZIVI DETALJI SUZANINOG UBISTVA: Grk (27) je naučnicu udario autom dva puta, pa je odveo u bunker i silovao! Iživljavao se nad njom više od sat vremena! (VIDEO)

Planeta

Suzana Iton, slavna američka naučnica koja je ubijena u Grčkoj, silovana je, potvrdila je policija na Kritu. Prema poslednjim informacijama, uhapšen je 27-godišnji lokalac koji je priznao zločin.

"Osumnjičeni je u svom priznanju kazao da je video Suzanu kako trči. Motiv je bio seksualne prirode, pa ju je osumnjičeni dva puta udario automobilom kako bi je onesvestio", otkrio je šef policije na Kritu, Konstantinos Lagoudakis.

"Nakon što ju je onesvestio, ubacio ju je u prtljažnik automobila i odveo je do bunkera iz Drugog svetskog rata, gde je pronađeno njeno telo", dodao je on.

Osumnjičeni ju je silovao navodno više od sat vremena, a telo ostavio, prekrivajući ga poklopcem od ventilacije bunkera i komadom drveta. Još uvek nije poznato da li je bila živa dok ju je silovao.

Autopsija je navodno pokazalo da su joj usta i nos bili blokirani, iako ostaje nejasno da li je njena smrt rezultat gušenja, piše grčki Katimerini.

Tragovi guma su policiju odveli do vozila osumnjičenog, koje je bilo pomno očišćeno. Inače, farma na kojoj živi nalazi se u blizini bunkera.

Osumnjičeni, koji je oženjen i ima dvoje dece, u početku je negirao sve, a onda su došli i nalazi koji su potvrdili da se njegov mobilni telefon nalazio u blizini mesta zločina, u vreme kada je ubistvo počinjeno.

Itonova (59) je bila ugledna i slavna načunica, molekularni biolog, koja je radila na poznatom Institutu u Drezdenu u Nemačkoj. Na Kritu je boravila na konferenciji.

Njeno telo pronađeno je šest dana nakon što je prijavljen nestanak.

Kurir.rs/Baz Fid Njuz/CNN//Radio Sarajevo

Foto: Printscreen/Facebook

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...