ON JE NAJOMRAŽENIJI ČOVEK U AMERICI! Ubio ćerkice (3 i 4) i trudnu suprugu da bi se švalerisao, sad mu đavo kriv! ZAO DUH me zaposeo i UBIO IH MOJIM RUKAMA! (VIDEO)
Foto: AP/Youtube

OGAVNO!

ON JE NAJOMRAŽENIJI ČOVEK U AMERICI! Ubio ćerkice (3 i 4) i trudnu suprugu da bi se švalerisao, sad mu đavo kriv! ZAO DUH me zaposeo i UBIO IH MOJIM RUKAMA! (VIDEO)

Planeta -

Kristofer Vots (34), čedoubica iz Kolorada koji izdržava doživotnu robiju zato što je u avgustu prošle godine ubio ćerkice Selest (3), Belu (4) i trudnu suprugu Šenen (34), tvrdi da ga je "zaposeo zao duh" i naredio mu da pobije porodicu.

Ovo ubistvo zapanjilo je Ameriku, a sudija Marčelo Kopkou nazvao je taj zločin "najnehumanijim i najopakijim zločinom koji sam video, a sudio sam u više hiljada slučajeva".

Podsećamo, Vots je dospeo u žižu javnosti kad je pred kamerama ispričao da su mu žena i deca nestali i apelovao na sve da pomognu u njihovom nalaženju. Tako je zamajavao Ameriku danima, ali policija je, na sreću, ubrzo shvatila da je njegova priča puna rupa i počela da ga istražuje.

foto: Printscreen Instagram

Srećni dani prodice Vots: Selest, Šenen, Kristofer, Bela

Ispostavilo se da je imao ljubavnicu, da se seksao i s muškarcem prostitutkom i da mu tajni intimni život bio za film o perverzijama! Godinu dana posle zločina koji je šokirao i Ameriku i svet, ubicina majka, Sindi Vots, kaže da joj je sin pisao da je "našao Boga".

"Još sam tata! Još sam sin, bez obzira na sve. Sad toj mešavini mogu da dodam i da sam Božji sluga. Pokazao mi je mir. Mir, ljubav i praštanje, i tako ja živim svakog dana".

foto: AP

Vots sada tvrdi da možda i ne bi počinio ovaj stravičan zločin da njegova ljubavnica i kolegnica Nikol Kesindžer nije manipulisala njim! Policija je našla njihove ljubavničke fotografije u njegovom mobilnom telefonu, a Kesindžerova je od početka tvrdila da ni slutila nije da će on pobiti porodicu.

I ima ih koji nasedaju na njegovu priču! Još dve žene, za koje se samo navodi da su ubicine prijateljice i da su se predstavile kao Ana i Kejt, tvrde da im je on rekao da je bio posednut i da mu je "iskreno žao" zbog onog što je uradio.

foto: Youtube/Printscreen

"Kris je rekao da je osećao kao da ga je zao duh posednuo, osećao je da neko bikvalno preuzima kontrolu nad njegovim rukama i davi njegovu suprugu i decu... A onda kao da se probudio u stvarnosti, kao da je bio posednut", priča Ana.

Ko mu je rekao da ih zakopa i laže celu Ameriku danima dok ga policija nije razotkrila, Vots nije rekao. Zlikovac je osuđen na doživotnu robiju i nikad više neće naškoditi nikom.

Kurir.rs/V.P./Mirror.co.uk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track