MISTERIOZNA SMRT PARA KOJI SE UPOZNAO NA LETOVANJU U HRVATSKOJ: Kamere na pumpi snimile Amerikanku i Australijanca dan pre nego što su PRONAĐENI MRTVI! Strahuje se da su ŽRTVE SERIJSKOG UBICE! (VIDEO)
Foto: printscreen YT

HOROR U KANADI

MISTERIOZNA SMRT PARA KOJI SE UPOZNAO NA LETOVANJU U HRVATSKOJ: Kamere na pumpi snimile Amerikanku i Australijanca dan pre nego što su PRONAĐENI MRTVI! Strahuje se da su ŽRTVE SERIJSKOG UBICE! (VIDEO)

Planeta -

Tela američke državljanke Čajne Diz (24) i australijskog državljanina Lukasa Faloua (23) pronađena su 15. jula pored auto-puta u Britanskoj Kolumbiji u Kanadi gde su bili na dvonedeljnom turističkom proputovanju kroz zemlju.

Kanadska policija je objavila fotorobot čoveka osumnjičenog za umešanost u zločin. Jedan od svedoka video je Lukasa kako razgovara sa njim uz put gde su kasnije pronađeni mrtvi. Kanadska policija veruje da bi ovaj slučaj dvostrukog ubistva mogao da ima veze sa nestankom još dvoje tinejdžera.

Jedan svedok rekao je da je taj muškarac izašao iz svog automobila prišao im i da su se svađali. Pet dana pošto su pronađena tela mladića i devojke otkriven je još jedan ugljenisani leš u blizini zapaljenog kamioneta oko 470 kilometara dalje. Policija smatra da je moguće da je i ta smrt povezana sa smrću ovog para. PŠolicija nije htela da komentariše da li se radi o serijskom ubici.

U međuvremenu je objavljen i poslednji snimak para sa sigurnosnih kamera benzinske pumpe u Kanadi na koju su stali da natoče gorivo i na kom se se grle. Snimljeni su dan pre nego što su ubijeni. Mladić i devojka su upucani i ostavljeni na auto-putu 20 km južno od popularne turističke destinacije Liard Hot Springs. Veruje se da su ubijeni između 14. i 15. jula. Njihov plavi kombi pronađen je pored tela. Policiji je trebalo tri dana da ih identifikuje.

Lukasov otac Stefan, koji je doputovao u Kanadu, opisao je ubistvo sina i njegove devojke kao "ljubavnu priču koja se završila tragično". Mladi par se upoznao na letovanju u Hrvatskoj 2017. u jednom hostelu i od tada su putovali zajedno po svetu.

"Naš sin se provodio najbolje u životu putujući svetom. Upoznao je prelepu mladu devojku i bili su divan, zaljubljeni par”, rekao je on.

"Najgora ljubavna priča ikad. To su bili mladi ljudi pred kojima je bio ceo život, a sada su ubijeni. Možda sam iskusan policajac, ali danas sam ovde kao otac žrtve i ništa nije moglo da pripremi mene ili moju porodicu za ovo kroz što sada prolazimo. Izvan sebe smo', rekao je

Oglasila se i porodica devojke, rekavši da im nikad neće biti jasna smrt mladog para. Njena majka rekla je da je njihova priča bila baš kao iz ljubavnog romana.

"Amerikanka upoznaje divnog Australijanca na letovanju. Bili su tako zaljubljeni i oboje su obožavali da putuju. Kao majci strašno mi je teško, ona je bila deo mene. Najteže mi je da gledam kako moja druga deca pate. Kažu da je roditelj sretan kao njegovo najtužnije dete, a meni je jedno dete ubijeno, a imam još troje jako tužne dece', rekla je Čajnina majka.

Policija veruje da bi ovo dvostruko ubistvo moglo da ima veze sa nestankom dvoje tinejdžera, Kamom Meklaudom (19) i Brajom Šmegelskijem (18), koji su nestali prošlog petka. Oni su bili na putu za Jukon gde rade i od tada se nisu javili porodicamai.

Kurir.rs/Dejli mejl

Foto YT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track