MAJKA MONSTRUM: Ostavila sina (2) u autu na 35 stepeni! Vatrogascima nije dala da razbiju staklo na vozilu kako bi spasili uplakano dete! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Daily Mail

HOROR

MAJKA MONSTRUM: Ostavila sina (2) u autu na 35 stepeni! Vatrogascima nije dala da razbiju staklo na vozilu kako bi spasili uplakano dete! (VIDEO)

Planeta -

Majka je ostavila dvogodišnje dete u automobilu na 35 stepeni Celzijusa, a potom nije dozvolila vatrogascima da razbiju staklo njenog vozila kako bi spasili njenog sina.

Snimak ovog događaja, koji je izazvao mnogobrojne osude, dolazi iz kineske provincije Žejang.

Dok su vatrogasci pokušavali da izvuku njenog sina i spasu ga od smrti, ona im je govorila da ne razbijaju staklo. Rekla im je da je bravar na putu i da će uskoro otvoriti vrata bez ikakvih posledica. Ovo je mnoge šokiralo, jer majka nije razmišljala da bi svaka naredna sekunda mogla da bude kobna po njeno dete, prenosi Dejli Mejl.

Zabrinuti za dete u automobilu, vatrogasci su pokušali da ubede majku da im dopusti da razbiju staklo i izvuku ga, izveštavaju lokalni mediji.

Ona se u početku opirala i negodovala, ali je na kraju pristala da dozvoli vatrogascima da skinu staklo sa vrata i na taj način dođu do deteta koje je plakalo.

Oni su prvo skinuli staklo sa prednje, suvozačeve strane, a onda su otvorili zadnja vrata i izvukli dvogodišnjaka koji je već bio uplakan, znojav i crven u licu.

Snimak je postao viralan na kineskim internet platformama, gde su stizale brojne osude nesavesne majke.

"To nije majka, ona ne zaslužuje to da bude. Ona je ubica", stoji u jednom komentaru, dok je drugi korisnik naveo da ova žena "verovatno nije majka već maćeha kojoj je više stalo da automobila, nego deteta".

Kurir.rs/Dejli Mejl

Foto: Printscreen/Daily Mail

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track