DILERI UMALO UMRLI U  KONTEJNERU PUNOM KOKAINA:  Krijumčari se zaglavili izvlačeći drogu, pa zvali policiju da ih spasi!
Foto: EPA / Wu Hong

život im ipak miliji

DILERI UMALO UMRLI U KONTEJNERU PUNOM KOKAINA: Krijumčari se zaglavili izvlačeći drogu, pa zvali policiju da ih spasi!

Planeta -

Dvojica krijumčara zaglavila su u kontejneru kokaina u belgijskoj luci Antverpenu, ali pošto im je život bio miliji od profita, pozvali su policiju da ih oslobodi.

U sredu oko podne policija je dobila poziv u pomoć dvojice muškaraca koji su rekli da su ostali zarobljeni u metalnom kontejneru iz kojeg su izvlačili drogu.

Policiji je trebalo gotovo dva sata da pronađe dvojicu krijumčara u nepreglednom nizu kontejnera. Pronašli su ih gole do pojasa, a lučki radnici su ih zalili flašama vode, jer je temperatura napolju iznosila 40 stepeni.

Muškarci su odvedeni u pritvor gde će biti saslušani. Policija nije saopštila koja je količina kokaina bila u kontejneru, ali lokalni mediji javljaju da je u pitanju stotine kilograma. Osumnjičenici su stanovnici Antverpena.

Više od 50 tona kokaina je zaplijenjeno 2018. u antverpenskoj luci, što je dosad najveća količina, prema službenim podacima. Antverpen je druga najveća komercijalna luka u Evropi i smatra se glavnim evropskim ulazom za kokain krijumčaren iz Južne Amerike.

Kurir.rs/index.hr

Foto ilustracija EPA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track