Najnovije vesti

KAKVA DRAMA NA NAJPROMETNIJEM AERODROMU NA SVETU! Dečak završio na traci za prtljag, pa se provozao sa koferima (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

majka ga nakratko ispustila

KAKVA DRAMA NA NAJPROMETNIJEM AERODROMU NA SVETU! Dečak završio na traci za prtljag, pa se provozao sa koferima (VIDEO)

Planeta

Jedan mališa se istumbao i srećom samo lakše povredio tokom divlje vožnje aerodromskom trakom za transport prtljaga, među koferima.

Dramatični video prikazuje dete koje se tumba, pada i penje preko kofera dok ga traka nosi sve do podzemlja za sortiranje gde se proverava prtljag na aerodromu u Atlanti, najprometnijem na svetu.

Dvogodišnji Lorenco popeo se na "konvejer" - gumenu traku za transport prtljaga kada ga je nakratko majka Idit Vega spustila da bi odštampala kartu za ukrcavanje na Međunarodnom aerodromu Hartsfild-Džackson Atlanta.

foto: Youtube/Printscreen

Jedna kamera je snimila Lorenca kako nestaje kroz gumenu zavesu, izvan domašaja svoje majke i službenika aerodroma.

Video potom pokazuje kako dečkić puzi preko kofera, pokušavajući da izbegne da ga traka uvuče u veliku mašinu za skeniranje koja podseća na mračnu pećinu.

Ali, transporter je prebrz i uvlači ga unutra. On ispada na izlazu iz mašine, i tumba se niz traku u drugu prostoriju u podrumu gde su ga zapanjeni službenici obezbeđenja skinuli s trake i zagrlili.

Mašina za skeniranje prtljaga je Lorenca otkrila kao "problem" i, kao i drugi problematičan prtljag skretnicom preusmerila dete na put za kofere koje službenici treba da pregledaju, izjavio je u četvrtak portparol TSA Mark Hauel.

Neki od zaposlenih kažu da su tog dana u bučnoj prostoriji za prtljag čuli nešto kao zapomaganje mačke. Kada su videli dete, priskočili su mu u pomoć.

Dečak je slomio šaku, ali mu je stanje sasvim dobro s obzirom na to kroz šta je prošao, rekle su vlasti.

"Zahvalna sam što je živ. Samo na to mislim. Zahvalna sam što je sa mnom", rekla je majka.

Kurir.rs/Beta Foto: Youtube/Printscreen

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...