KANADA NA NOGAMA ZBOG 2 TINEJDŽERA: Osumnjičeni su za ubistvo mladog para, a sada je pronađeno telo još jedne osobe! Policija upozorava građane da se paze! (FOTO, VIDEO)
Foto: Printscreen: Twitter/BCRCMP

stravični zločini

KANADA NA NOGAMA ZBOG 2 TINEJDŽERA: Osumnjičeni su za ubistvo mladog para, a sada je pronađeno telo još jedne osobe! Policija upozorava građane da se paze! (FOTO, VIDEO)

Planeta -

Kanadski tinejdžeri Kem Mekleod (19) i Brajer Šmegelski (18), osumnjičeni za ubistvo australijsko-američkog para u kanadskoj pokrajini Britanskoj Kolumbiji, optuženi su za ubistvo treće osobe.

Leonard Dik je pronađen sa prostrelnom ranom u Britanskoj Kolumbiji prošlog petka u blizini zapaljenog kombija čiji su vlasnici upravo Šmegelski i Mekleod, javlja BBC.

Nekoliko dana ranije na udaljenosti od 500 km nađeni su mrtvi i turisti Čajna Noel Diz i Lukas Roberson Falou. Policija je potvrdila nalog za hapšenje obojice tinejdžera. Obojica su viđena kako odlaze iz Britanske Kolumbije i veruje se da su u bekstvu.

Kanadska policija u jučerašnjem izveštaju potvrdila je da je ubijeni čovek bio 64-godišnji Leonard Dik iz Vankuvera. Njegovo telo pronađeno je u blizini jezera Diz.

Ubijeni par Čajna Noel Diz i Lukas Roberson Falou putovao je Kanadom u svom kombiju. Nađeni su sa prostrelnim ranama 20 km južno od Liard Hot Springsa. Policija veruje da su ubijeni 14. jula. Svedoci su potvrdili da su ranije videli par uz put nakon što je došlo do kvara na kombiju.

Kem Mekleod (19) i Brajer Šmegelski (18), obojica sa Vankuver Ajlenda, putovali su na posao u Jukon prošle nedelje i otada nisu u kontaktu sa svojim porodicama.

U početku su se smatrali nestalima, ali policija ih je u utorak imenovala osumnjičenima za smrt mladog para. Policija ih opisuje kao naoružane i opasne i savetuje ljudima da im se ne približavaju.

Kurir.rs/Index.hr

Foto: Printscreen/Twitter

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track