Najnovije vesti

OVA DEVOJČICA IMA SAMO 6 GODINA, A SADA JE KUPILA I KUĆU: Pazarila ju je za 8 miliona dolara, a evo kako se obogatila! (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

GOSPODARI JUTJUBOM

OVA DEVOJČICA IMA SAMO 6 GODINA, A SADA JE KUPILA I KUĆU: Pazarila ju je za 8 miliona dolara, a evo kako se obogatila! (VIDEO)

Planeta

Južnokorejska zvezda Jutjuba Boram (6), koja ima 30 miliona pratilaca, kupila je nekretninu u elitnom predgrađu Seula i to u vrednosti od osam miliona dolara!

Boram ima dva Jutjub kanala na koje kači svoj sadržaj. Kanal posvećen igračkama pratia 13,6 miliona ljudi, a video-blog 17,6 miliona.

 

U jednom od svojih najpopularnijih klipova, koji je privukao više od 376 miliona pregleda, Boram je napravila nudle koristeći igračku, plastičnu kuhinju, i potom ih entuzijastično "posrkala" pred kamerom.

Međutim, pojedine objave izazvale su kritike u Južnoj Koreji zbog vrednosti koje promoviše, pa su se neki građani 2017. godine požalili nevladinoj organizaciji "Spasite decu", strahujući da bi neki njeni klipovi mogli negativno da utiču na maloletnike.


Posebno su bili zabrinuti zbog klipova na kojima Boram krade novčanik od svog tate i na kojima izgleda kao da vozi auto po putu. Nevladina organizacija je prijavila te snimke policiji, posle čega su klipovi uklonjeni.

 

Prema Forbsovoj listi, među decom zvezdama Jutjuba najviše je protekle godine zaradio sedmogodišnji Rijan Kadži, sa zaradom od 22 miliona dolara zahvaljujući svom kanalu i pratiocima, kojih ima 20,8 miliona.

 

Kurir.rs/Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...