NEVIĐEN BLAM INDIJSKIH TURISTA NA BALIJU: Krenuli iz luksuznog smeštaja, ali ih je na izlazu čekala policija! Izvinjavali su se crvenih lica! (VIDEO)
Foto: Screenshot

bruka

NEVIĐEN BLAM INDIJSKIH TURISTA NA BALIJU: Krenuli iz luksuznog smeštaja, ali ih je na izlazu čekala policija! Izvinjavali su se crvenih lica! (VIDEO)

Planeta -

Porodica indijskih turista posramljena je nakon što su uhvaćeni kako kradu stvari iz njihovog hotela na Baliju.

Ljuto osoblje suočilo se sa grupom od devet turista dok su pokušali da napuste vilu u Sukavatiju u nedelju.

Nakon što su shvatili da nedostaje nekoliko predmeta, menadžer je pozvao policiju koja je pratila kako jedan pretura po torbama turista.

Snimci sramotnog susreta prikazuju kako član osoblja izvlači peškire, toaletne potrepštine i pribor iz luksuzne vile.

U videu se jedan od turista ljuti što je njihova vožnja do aerodroma kasnila, dok se drugi mogu čuti kako viču: "Mogu da platim."

Osoblje nastavlja uvid u prtljagu svih gostiju i pronalazi ukradeni peškir, posude i toaletne potrepštine skrivene u ruksaku.

"Objasnite sada", može se čuti kako insistira ljutiti radnik hotela. Čuje se kako se čovek izvinjava ali je osoblje besno.

'Stanite. Ne radi se o novcu. Znam da imate puno novca. Ovo nije poštovanje. Dođete na Bali, samo kradete - nema poštovanja ", odgovorio je jedan zaposleni dok je čovek nastavio da se izvinjava.

Policija Sukavatija je kasnije na svoju Fejsbuk stranicu postavila fotografije ukradenih stvari, uključujući fen za kosu, aparat za sapun i vešalice.

"Gost je priznao svoju grešku i izvinio se, vratio preuzete stvari i nadoknadio predmete koji nisu pronađeni", navodi se u policijskom saopštenju.

Nisu podignute optužbe.

Kurir.rs/Daily Mail Foto: Screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track