Najnovije vesti

NESTAO INDIJSKI KRALJ KAFE: Zamolio vozača da stane kraj reke i više se nije vratio, pronađeno oproštajno pismo!
Foto: printscreen YT

maltretirali ga poreznici

NESTAO INDIJSKI KRALJ KAFE: Zamolio vozača da stane kraj reke i više se nije vratio, pronađeno oproštajno pismo!

Planeta

V. G. Sidarta, osnivač indijskog lanca kafe "Kofi dej" nestao je juče u indijskom gradu Mangaloreu, a za sobom je ostavio oproštajno pismo.

Kompanija, koju je osnovao 1993. godine u Bangaloreu, prerasla je u najveći indijski lanac kafe sa preko 1.700 prodajnih mesta u 245 gradova Indije, a prisutna je i na svetskim tržištima. V. G. Sidarta je viđen poslednji put kako izlazi iz svog automobila u blizini reke Netravati, kraj Mangalorea, u ponedeljak, u večernjim satima.

Prema rečima njegovog vozača, Sidarta ga je zamolio da stane kraj reke kako bi izašao nakratko iz auta. Kada se nakon nekog vremena nije pojavio, vozač se uspaničio i pozvao porodicu.

Kompanija "Kofi dej enterprajzis" saopštila je da je Sidarta ostavio poduže emotivno oproštajno pismo upućeno Upravi kompanije u kojem kaže da jednostavno odustaje i da na sebe preuzima svu odgovornost za poslovanje kompanije.

Indijski političar H. D. Kumarasvami smatra da se taj nestanak možda može povezati s poreskim maltretiranjem "kralja kafe".

Koliko je poznato, Sidaarta poseduje 33 odsto kompanije, dok njegova žena i porodica imaju još 21 odsto udela u kompaniji, što znači da je kompanija zapravo u većinskom vlasništvu porodice.

Kurir.rs/Index.hr

Foto YT

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...