ČOVEK KOJI LIČI NA ISUSA ŠETA ULICAMA KENIJE: Tvrdi da je Sin Božji, građani poludeli za njim! Pozvali ga da propoveda u crkvi! (FOTO, VIDEO)
Foto: Printscreen: Twitter/Ottilia Anna MaSibanda ‏

hit

ČOVEK KOJI LIČI NA ISUSA ŠETA ULICAMA KENIJE: Tvrdi da je Sin Božji, građani poludeli za njim! Pozvali ga da propoveda u crkvi! (FOTO, VIDEO)

Planeta -

Hrišćani čekaju povratak Isusa Hrista već dva milenijuma, a prema pisanju svetskih medija, on se navodno "pojavio" u Africi i to u Keniji.

Čovek koji tvrdi da je Isus Hrist, Sin Božji, tretnutno putuje u Južnu Afriku. Lokalno stanovništvo stalno na društvenim mrežama objavljuje njegove fotografije i snimke.

Jedan korisnik mreža navodi da je kenijski pastor pronašao "Isusa" kako hoda ulicama Kenije i da ga je pozvao u crkvu.

Na društvenim mrežama pojavile su se i fotografije dugokosog, bradatog belca koji se obraća publici sa pozornice. Nosio je beli ogrtač sa plavim plaštom, u skladu sa opisom koji postoji o Isusu u zapadnoj kulturi.

Takođe su objavljeni video-snimci na kojima se vidi on kako pleše u kenijskom gradu Kitengel. ​Postoje i spekulacije da je viđen u Južnoj Africi.

"Pastor iz Južne Afrike pozvao je Isusa da danas propoveda u crkvi", napisao je jedan korisnik društvenih mreža. Identitet ovog čoveka do sada nije utvrđen.

Kurir.rs/Sputnjik

Foto: Printscreen/Twitter

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track