Najnovije vesti

MAJKA (25) UBIJENA U PUCNJAVI U EL PASU, DOK JE U RUKAMA DRŽALA SVOJU BEBU: Štitila je dvomesečnog sina od napadača, a onda je primila smrtonosni metak! (FOTO)
Foto: Printscreen: Facebook/Jordan Jamrowski

tragedija

MAJKA (25) UBIJENA U PUCNJAVI U EL PASU, DOK JE U RUKAMA DRŽALA SVOJU BEBU: Štitila je dvomesečnog sina od napadača, a onda je primila smrtonosni metak! (FOTO)

Planeta

Mlada majka troje dece, Džordan Ančondo (25), stradala je dok je štitila svog dvomesečnog sina tokom pucnjave u El Pasu. Tužioci traže smrtnu kaznu za ubicu Patrika Krusijusa koji je uhapšen nakon izvršenog zločina. Tokom svog krvavog pira ubio je 20 ljudi.

Ančondova prva je identifikovana žrtva masakra u Volmartu El Pasu. Njenu smrt potvrdila je njena sestra Leta Džamrovski (19).

 

Prema njenim rečima, Džordan Ančondo je stradala dok je kupovala školski pribor za jedno od svoje dvoje starije dece.

"Na osnovu povreda koje je beba pretrpela, rekli su nam da je Džordan najverovatnije pokušala da zaštiti svoje dete. Kada je upucana, držala je bebu u rukama i zatim je pala preko njega, zbog čega je detetu slomljeno nekoliko kostiju. Beba je živa jer je ona dala svoj život da je zaštiti", kaže Leta Džamirovski, prenose američki mediji.

 

Za sada se ne zna kakva je sudbina Džordaninog supruga Anrea, koji je takođe bio u tržnom centru, ali je sigurno da se posle masakra nikom njie javio.

"Rekli su nam da bi nas on, ako je živ, verovatno već kontaktirao", kaže Leta.

 

Masovna pucnjava u Volmartu u El Pasu dogodila se u subotu nakon što je Patrik Krusijus (21) počeo da puca po prisutnima u prodavnici ne birajući žrtve.

 

Ubijeno je 20 osoba, među kojima i dvoje dece, a ranjeno 40 ljudi.

 

Šef policije El Pasa Greg Alen izjavio je da se istraga vodi kao da je u pitanju potencijalni zločin iz mržnje. Policija navodi da dokument za koji se veruje da je napisao i na internet postavio osumnjičeni ukazuje na zločin iz mržnje jer sadrži nacionalištičke, rasističke i antisemitske stavove.

Kurir.rs/Heavy.com

Foto: Printscreen/Facebook

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...