PENZIONER (70) OTIŠAO U BOLNICU NA BOTOKS, A IZAŠAO OBREZAN: Sestre ga zapričale, pa nije primetio šta se "tamo dole" dešava! Na presudu je čekao 4 godine, a evo koliko je para dobio! (FOTO)
Foto: Shutterstock

SVE JE KRENULO U POGREŠNOM SMERU

PENZIONER (70) OTIŠAO U BOLNICU NA BOTOKS, A IZAŠAO OBREZAN: Sestre ga zapričale, pa nije primetio šta se "tamo dole" dešava! Na presudu je čekao 4 godine, a evo koliko je para dobio! (FOTO)

Planeta -

Engleski penzioner Teri Brazier (70) stigao je u bolnicu Royal Infirmary u Lesteru na zahvat koji uključuje botoks. Nije jasno o čemu je tačno reč, ali stručnjaci kažu da se botoks na polnom organu može koristiti iz više razloga.

Svetski mediji prenose da već nekoliko godina postoji tretman kojim se botoks stavlja na polni organ kako bi se izgladili nabori da bi koža tamo bila glađa.

Dodatno, direktna injekcija botoksa u penis može pomoći u opuštanju mišića i sprečavanju prerane ejakulacije, a istražuje se i primena botoksa u lečenju erektilne disfunkcije.

Koji god je razlog Teri Brazier imao za dolazak u bolnicu, stvari su odmah krenule u pogrešnom smeru. Kaže da su ga medicinske sestre toliko zapričale da nije ni stigao da vidi šta se dešava "tamo dole".

"Došao sam na tretman botoksom, a oni su me obrezali", požalio se novinarima Dejli Stara. Bilo je to 2015. godine, ali sudska parnica se tek sad završila i Teri je dobio odštetu u iznosu od 21.751 evra.

"Nisu znali šta bi mi rekli kad su videli šta su učinili. Rekli su da sada ne mogu da me pošalju na odeljenje o da moraju da razgovaraju sa mnom. Tokom postupka sestra je sve vreme bila pored mene i razgovarala sa mnom pa nisam imao pojma šta se zbiva", tvrdi Teri dodajući kako se iznenadio videvši rezultat zahvata. Direktor bolnice u Lesteru Endru Furlong kazao je da mu je žao.

"Iskreno nam i je i duboko žao zbog greške, pa koristim i ovu priliku da se izvinim gospodinu Brazieru. Ovakve situacije shvatamo vrlo ozbiljno i proveli smo temeljnu istragu kako bismo iz ovog nešto naučili i omogućili da se takva greška više nikad ne dogodi. Iako novac ne može poništiti to što se dogodilo, nadamo se da će uplata za njega biti ipak barem mala kompenzacija", rekao je direktor bolnice.

Kurir.rs/24sata.hr/Dejli Star

Foto: Shutterstock

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track