Najnovije vesti

BRUTALAN OBRAČUN NAJMOĆNIJIH MEKSIČKIH NARKO-KARTELA: Ponizili rivala i obesili ga o nadvožnjak, pa poručili: DOLAZIMO PO VAŠEG PRLJAVOG VOĐU! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Foto: Printscreen YouTube/Media Fox Tr

SUROVO

BRUTALAN OBRAČUN NAJMOĆNIJIH MEKSIČKIH NARKO-KARTELA: Ponizili rivala i obesili ga o nadvožnjak, pa poručili: DOLAZIMO PO VAŠEG PRLJAVOG VOĐU! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Planeta

Na ovom jezivom videu snimljeni su pripadnici najmoćnijeg meksičkog narko-kartela kako patadiraju sa visokorangiranim pripadnikom rivalskog klana pre nego što su ga obesili i ostavili da visi s nadvožnjaka na auto-putu.

Naoružani članovi Kartela nove generacije Halisko (Jalisco New Generation Cartel - JNGC) vodaju pred kamerom polugolog Adolfa Menduzu Valensiju, jednog od glavnih ljudi kartela Santa Rosa de Lima (Santa Rosa de Lima) u Valje de Santjagu, gradu u centralnoj meksičkoj saveznoj državi Gvanahuatu.

Valensija, poznat i kao El Mičoakano (El Michoacano), bio je svezan u stolici dok je muški glas iz ofa govorio o njemu.

"Zovem se Adolfo Mendoza Valensija, znaju me kao El Mičoakana", govori muškarac dodajući da Valensija "prodaje drogu u Valje de Santjagu". "Svima u Vaje de Santjagu poručujemo, mi smo elitna grupa od četiri slova. Već smo ovde, u Valje de Santjagu. Došli smo da očistimo zajednicu od kuge, iznuđivača, kidnapera i ubica nevinih ljudi. Evo čistog primera, imamo Mičoakana, koji je šef za Valje de Santjago... I dolazimo po tebe, prljavi Maro, i tvoje prljave ljude koji su ušli u policijsko odeljenje u dolini Santjago i pobili nevine ljude", poručuje JNGC.

Maro je Hose Antonio "El Maro" Jepez Ortiz, vođa kartela Santa Roza de Lima, koji je u zavadi na život i smrt sa Nemezijem "El Menčom" Osegerom Servantesom, nekadašnjim sveznikom Hoakina Guzmana El Čapa, koji robija u Americi. Dva kartela krvavo ratuju od 2017, kada je El Maro objavio rat El Menču.

Kurir.rs/V.P./Daily Mail

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...