NA MADAGASKARU NAĐENO TELO STUDENTKINJE (19) KOJA JE ISKOČILA IZ AVIONA: Patila je od anksioznosti, a onda se sa visine od preko 1.000 metara bacila u smrt! (FOTO)
Foto: Printscreen/Facebook

telo pronašli lokalni meštani

NA MADAGASKARU NAĐENO TELO STUDENTKINJE (19) KOJA JE ISKOČILA IZ AVIONA: Patila je od anksioznosti, a onda se sa visine od preko 1.000 metara bacila u smrt! (FOTO)

Planeta -

Telo studentkinje Alane Katland (19) pronađeno je na Madagaskaru skoro dve nedelje nakon što je iz aviona skočila u svoju smrt.

Do užasnog otkrića došli su danas lokalni seljani koji su sve pretraživali oblast otkako se devojka bacila sa visine od preko 1.000 metara.

Telo je zasada identifikovano na osnovu boje kose, cipela i odeće. Ono će uskoro biti poslato porodici.

foto: Printscreen/Facebook

Oko 400 lokalaca i 15 policajaca tražili su Alanu od 25. jula, kada je otvorila vrata cesne 182 i skočila u sigurnu smrt.

Pilot je očajnički pokušavao da zatvori vrata jednom rukom, dok je upravljao avionom drugom, kako bi je sprečio da ispadne, ali pola njenog tela je već visilo iz letelice.

Još jedna putnica Rut Džonson pokušavala je da uvuče devojku, ali je Alana ispala iz njenih ruku, nakon što se skoro dva minuta borila da ne padne.

Alana je vrata otvorila samo pet minuta nakon što je avion uzleteo iz glavnog grada. Ona je patila od anksioznosti i imala je psihotične epizode, bila je zbunjena i nije mogla da spava. Sumnja se da je ovo stanje posledica pilula protiv malarije.

Na Madagaskar je došla kako bi se bavila istraživačkim projektom.

"Alana je bila avanturistički nastrojena, oduvek je želela da istraži nešto novo i rado je prihvatala svaku priliku sa velikim entuzijazmom i avanturističkim duhom. Uvek je tražila način da produbi svoje znanje i iskustvo na najbolji mogući način. Bila je bila uzbuđena zbog odlaska na Madagaskar, gde je želela da oplemeni svoje znanje o prirodi i nauci", navela je između ostalog njena neutešna porodica.

Kurir.rs/Dejli Mejl

Foto: Printscreen/Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja