KAMERE SNIMILE ŠTA JE RADIO UBICA PRE POKOLJA: Bio u klubu sa sestrom i drugom, a onda ispucao 44 metka, pakao trajao 7 minuta! (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

ubio sestru i još 8 ljudi

KAMERE SNIMILE ŠTA JE RADIO UBICA PRE POKOLJA: Bio u klubu sa sestrom i drugom, a onda ispucao 44 metka, pakao trajao 7 minuta! (VIDEO)

Planeta -

Snimci s nadzornih kamera prikazuju šta je radio Konor Bets nekoliko sati pre nego što je počeo da puca po ljudima u Dejtonu.

Bets (24) je pre pucnjave proveo više od sat vremena u baru u koji je ušao s sestrom Megan i prijateljem.

Konor se nije previše isticao, sedeo je za šankom. Na sebi je imao majicu, bermude i patike. Na snimku se ne vide prsluk i maska koje je nosio kasnije tokom pucnjave.

Kako se saznaje, njih troje ušli su u spomenuti bar u Dejtonu u subotu veče, oko 23.09 sati. Bets je ušao prvi i dobio identifikacionu narukvicu, a za njim i njegovo društvo.

Policija je saopštila da je muškarac koji je bio sa ubicom u društvu Čarls Bird. Utvrdili su da nema nikakvih naznaka da su on ili Betsova sestra te večeri bili svesni da Bets sa sobom ima oružje.

Otprilike sat vremena nakon ulaska u bar, u 00.13 sati, Bets pored izlaza razgovara s osobljem, a zatim izlazi iz kafića. Bird i Megan su ostali u klubu do 00.59 ujutro, kada su i oni napustili objekat.

Konor Bets i njegova sestra Megan
Konor Bets i njegova sestra Megan foto: Youtube/Printscreen

Policija dodaje kako se na snimcima ne može videti da je bilo ikakve svađe između Betsa i njegove sestre.

Podsetimo, oko 1 sat ujutru u nedelju, policija je primila poziv o pucnjavi u centru Dejtona. Bets je vatrenim oružjem ubio 9 ljudi, uključujući i sestru Megan.

Ispucao je 44 metka pre nego što su ga ubili policajci.

Tejlor Mejberi, koja je bila u baru kada je pucnjava počela, izjavila je kako se sakrila u toalet kada je čula pucnje.

“Čula sam nekoliko pucnjeva i videla sve kako skaču na zemlju... Nikada nisam iskusila tako nešto pa sam i ja zalegla i potrčala ka toaletu. Videla sam kako ljudi pokušavaju da dođu do izlaza”, ispričala je.

Među poslednjima je ušla u toalet gde su se tamo krili i drugi ljudi. Rekla je kako je u toaletu bila oko sedam minuta.

Kurir.rs/Index.hr Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja