OTKRIVENO ŠTA JE MILIJARDER MONSTRUM RADIO PRE SMRTI: Čudno se ponašao i jeo sa poda, a zbog ovih nekoliko stvari niko ne veruje u ZVANIČNU PRIČU! (VIDEO)
Foto: AP / New York State Sex Offender Registry, EPA

kontroverzan slučaj

OTKRIVENO ŠTA JE MILIJARDER MONSTRUM RADIO PRE SMRTI: Čudno se ponašao i jeo sa poda, a zbog ovih nekoliko stvari niko ne veruje u ZVANIČNU PRIČU! (VIDEO)

Planeta -

Dan nakon što je milijarder pedofil Džefri Epstajn oduzeo sebi život u ćeliji u zatvoru na Menhetnu, pojavili su se novi detalji njegovog života iza rešetaka.

Američki mediji prenose da se Epstajn čudno ponašao i jeo sa poda u danima nakon prvog pokušaja samoubistva pre dve nedelje.

Podsetimo, on je već jednom pokušao da se ubije, a izgleda da mu je to u subotu pošlo za rukom, zbog lega su se mnogi zvaničnici zapitali zašto zatvorenik ovakvog kalibra nije bio pod nadzorom.

Kako navodi jedan izvor koji je želeo da ostane anoniman, milijarder je "živeo kao u svinjcu", jeo sa poda i konstantno tražio da mu donesu još tolet papira. Nije poznato zbog čega je Epstajn to radio, a pojedini mediji nagađaju da je želeo da isprovocira čuvare.

Takođe, pojavile su se i sumnje da kamere nisu radile uoči njegove smrti, međutim, za tu tvrdnju ne postoje nikakvi konkretni dokati jer se ne zasigurno ni da li je on uopšte bio pod takvim vidom nadzora.

Zatvor na Menhetnu
Zatvor na Menhetnu foto: EPA

Njujork post je objavio i fotografiju Epstajnovog tela u trenutku kada su ga iznosili iz bolnice.

Upravo ta fotografija poslužila je kao izvor brojnih teorija zavere da je Epstajn ubijen. Na njoj se vidi njegovo modro lice, što je dokaz za one koji veruju da nije sam sebi oduzeo život, da je pre smrti pretučen.

Zvaničnih potvrda tih priča nema. Sve što je saopšteno je da je istraga u toku.

Na društvenim mrežama su se pojavle i slike ćelija njujorškog zatvora, pa su se mnogi tviteraši sa pravom zapitali kako je Epstajn uopšte, odnosno čime, uspeo da se obesi.

Prethodno, milijarder je bio prebačen u zasebnu ćeliju u Posebnu stambenu jedinicu (SHU) u okviru zatvora nakon što je pokušao da oduzme sebi život.

Do pokušaja samoubistava bio je smešten u delu gde se nalaze i ostali zatvorenici, a ćeliju je delio sa bivšim policajcem koji je optužen za ubistvo četiri osobe i otmicu.

Podsećamo, američki milijarder Džefri Epstajn (66) pronađen je u subotu bez svesti u ćeliji na Menhetnu sa povredama vrata, u besvesnom stanju. Epstajn je čekao početak suđenja zbog seksualnog napastvovanja i trgovine maloletnicama, a bio je povezan sa mnogim istaknutim ličnostima.

Kurir.rs/Daily beast Foto: AP / New York State Sex Offender Registry, EPA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja