KRALJICA NE DA SINA PEDOFILA: Elizabeta II došla u crkvu sa princem Endruom, pajtašem pedofila Epstajna! Procurile prinčeve slike sa milijarderovom seks robinjom!
Foto: EPA

skandal

KRALJICA NE DA SINA PEDOFILA: Elizabeta II došla u crkvu sa princem Endruom, pajtašem pedofila Epstajna! Procurile prinčeve slike sa milijarderovom seks robinjom!

Planeta -

Britanska kraljica Elizabeta II, koja se s delom porodice odmara u zamku Balmoral u Škotskoj, sedela je jutros u kolima, dan posle samoubistva američkog milijardera pedofila Džefrija Epstajna, pored svog sina Endrua, koji je s Epstajnom bio višedecenijski drugar, a engleski mediji objavljuju prinčevu fotografiju sa Epstajnovom seksualnom robinjom Virdžinijom Roberts u intimnom kontaktu!

Kraljevska porodica zbija redove suočena s nezapamćenim skandalom, pa je uz kraljicu i princa Endrua, koji ima i titulu vojvode od Jorka, sedela i njegova ćerka, princeza Beatris. Išli su u crkvu na službu.

Britanski mediji komentarišu da je ovo jasna poruka britanske kraljevske porodice dan posle Epstajnovog samoubistva da će biti uz princa Endrua bez obzira na istinu koja već isplivava.

Od ranije se zna da su princ Endru i Epstajn decenijama bili drugari, kao i da je princ takođe pedofil. On je to demantovao, ali fotografije i ispovesti koje objavljuju mediji govore suprotno. Naime, princ Endru je uslikan sa Epstajnovom bivšom seksualnom robinjom Virdžinijom Roberts u pozi koja uopšte ne ostavlja nedoumice: devojčurak majičici na bretele, golog pupka, uveliko odrasli princ Endru kraj nje, njegova ruka oko njenog golog struka...

Malo iza njih, sva nasmejana i ozarena, Gislejn Maksvel, naslednjica tajkuna Roberta Maksvela koji je u svoje doba držao pola engleskih medija, inače podvodačica dece i, kako pišu britanski mediji, jedna od najznačajnijih karika ovog stravičnog pedofilskog lanca.

"Gislejn je ključna figura sada kad Epstajn više ne može da odgovara pred zakonom. Žrtve zaslužuju odgovore, a ona je bila najbliža Epstajnu. Epstajnovo samoubistvo daleko od toga da je kraj problema princa Endrua, naprotiv, dovelo ga je u žižu javnosti zbog njegovog bliskog prijateljstva s Gislejn", kaže izvor iz pravosuđa za Dejli mejl.

Dejli mejl piše da je princ Endru verovatno uvučen u skandal s Epstajnovim devojčicama seksualnim robinjama mnogo dublje nego što se misli i da će istraga FBI, ako je neko ne zataška, to pokazati.

U sudskim papirima se navodi da je princ Endru koristio Virdžinijine "usluge", što je kraljevska porodica žustro demantovala u neuobičajenom saopštenju 2015. godine. Danas je portparol Bakingemske palate, upitan da li će se princ Endru oglašavati o smrti svog drugara Epstajna, kazao da se slučaj milijardera pedofila "odnosi na istragu u SAD, a vojvoda od Jorka nije deo nje".

"Svaka suprotna tvrdnja je lažna i bez osnova", dodala je Bakingemska palata.

Kurir.rs/Dejli mejl

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja