HOROR U SIDNEJU: Telo žene pronađeno posle napada nožem! Ubadao ljude po gradu i vikao Alahu akbar! Policija uhapsila monstruma! (VIDEO)
Foto: EPA, AP

JEZIVI NAPAD U AUSTRALIJI

HOROR U SIDNEJU: Telo žene pronađeno posle napada nožem! Ubadao ljude po gradu i vikao Alahu akbar! Policija uhapsila monstruma! (VIDEO)

Planeta -

Policija je pronašla žensko telo u stambenom kompleksu u Sidneju u Australiji. Smatraju da je njena smrt povezana sa napadom koji se odigrao ranije.

Naime, svetski mediji su preneli da je napadač ubadao ljude na ulici uzvikujući "Alahu Akbar", pre nego što ga je policija uhapsila, prenosi RT.

foto: EPA

Kako prenosi Rojters, policija je apelovala na građane da izbegavaju oblast u poslovnom delu najvećeg australijskog grada, gde se sprovodi operacija.

Policija nije iznela više detalja, ali je televizija Seven njuz prenela da je jedan čovek uhapšen, nakon što je naoružan nožem trčao kroz centar Sidneja.

Sidnej morning herald je javio da je nekoliko ljudi navodno ubodeno nožem, ali o tome nema zvanične potvrde.

RT navodi da je naoružani čovek policiji vikao: "Pucajte u mene!" i "Alahu akbar!" Nekoliko hrabrih građana pokušalo je da uhvati napadača, prenose lokalni mediji.

foto: EPA

Prema ovim navodima, čovek je pao na zemlju kada mu je jedan automobil preprečio put, a onda ga je jedna osoba zaustavila stolicom.

foto: AP

Kurir.rs/RT/Sputnjik Srbija

Foto: EPA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja