NAJBOGATIJA PORODICA NA SVETU ZARAĐUJE 70.000 DOLARA U MINUTU: Drže lanac marketa, a već sutra će biti bogatiji za 100 MILIONA! (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

neverovatno bogatstvo

NAJBOGATIJA PORODICA NA SVETU ZARAĐUJE 70.000 DOLARA U MINUTU: Drže lanac marketa, a već sutra će biti bogatiji za 100 MILIONA! (VIDEO)

Planeta -

Najbogatija porodica na svetu, porodica Valton, zarađuje 70.000 dolara svakog minuta.

Dok završite čitanje ovog teksta, najbogatija porodica na svetu biće bogatija za dodatnih 70.000 dolara. To znači da će za jedan sat inkasirati čak 4,2 miliona dolara, a sutra u isto vreme će biti bogatiji za 100 miliona dolara.

foto: Youtube/Printscreen

Porodica Valton je vlasnik najpoznatijeg američkog maloprodajnog lanca "Volmart", a trenutno raspolaže sa nešto više od 190 milijardi dolara.

To je 39 milijardi više nego u junu prošle godine.

Medu Valtonovima najbogatija su braća Džim i Rob čija se bogatstva procenjuju na po 48,8 milijardi dolara, a u stopu ih prati sestra Elis sa 48 milijardi dolara.

Lukas Volton, sin trećeg brata Džona koji je preminuo 2015. godine, raspolaže bogatstvom vrednim 16,7 milijardi dolara. En Volton Kroenke i Nensi Volton Lori, ćerke suosnivača Volmarta Bada Voltona, teške su po oko 6 milijardi dolara. Kao i Kristi Volton, udovica Džona Voltona.

Kurir.rs/Tanjug Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track