MUŠKARAC POLIO SVOJU DEVOJKU BENZINOM, PA JE ZAPALIO: Oteo je njenu nećaku (3), a onda se policija dala u poteru za njim! (FOTO)
Foto: AP

horor

MUŠKARAC POLIO SVOJU DEVOJKU BENZINOM, PA JE ZAPALIO: Oteo je njenu nećaku (3), a onda se policija dala u poteru za njim! (FOTO)

Planeta -

Muškarac je uhapšen nakon što je navodno zapalio svoju devojku, a zatim oteo njenu nećaku. Policija je potom krenula u poteru za njim, prenosi Dejli Mejl.

Džeremi Mening (42) se odvezao iz Oliv Branča u Misisipiju ka Memfisu, nakon što je navodno napao svoju devojku, polio je benzinom i zapalio.

Vlasti su obaveštene o situaciji nakon što je žena došla u bolnicu sa opekotimana drugog i trećeg stepena, prenosi Fox 13. Šef policijskog odeljenja je rekao da je Mening sa sobom poveo i trogodišnju nećaku svoj devojke.

Policija iz Memfisa je saopštila da je Mening zaustavljen u utorak oko 3 sata ujutru. Jednom službeniku je rekao da je planirao da ubije devojčicu.

Dok je policija pokušavala da ga smiri on je pobegao sa lica mesta. Policja ga je jurila sve do Oliv Branča, gde se potom zaustavio u policijsko vozilo.

Dvojica policajaca koji su bili u vozilu su odvedeni u lokalnu bolnicu, a povrede koje su zadobili nisu opasne po život.

Vlasi su izjavile da je devojčica izbačena iz vozila pre nego što se Mening sudario sa policijskim kolima.

Potom je Mening uzeo devojčicu i pokušao je da pobegne peške. Nakon toga je uhvaćen i odveden u bolnicu, gde je utvrđeno da je uzimao narkotike.

Sada se suočava sa višestrukim otpužbama, uključujući i pokušaj ubistva, težak napad, podmetanje i kidnapovanje deteta.

Mening je optužen i za ugrožavanje deteta i bežanje sa lica mesta.

Za to vreme, njegova devojka koju je napao, prebačena je u Regionalni centar za opekotine i nalazi se u kritičnom stanju.

Kurir.rs/Dejli Mejl

Foto: AP/Ilustracija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja