Najnovije vesti

ŽENA IZ NIGERIJE BRUTALNO PRETUKLA DEČAKA, PA GA ZATVORILA U KAVEZ ZA PSE: Nakon ovog zverstva, odmah je uhapšena! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

JEZIVO

ŽENA IZ NIGERIJE BRUTALNO PRETUKLA DEČAKA, PA GA ZATVORILA U KAVEZ ZA PSE: Nakon ovog zverstva, odmah je uhapšena! (VIDEO)

Planeta

U Lagosu je uhapšena žena koja je snimljena kako tuče desetogodišnjeg dečaka, a zatim ga zatvara u kavez za pse, javlja CNN.

Uhapšena je na osnovu snimka koji se pojavio na društvenim mrežama, saopštila je policija. Policija je analizirala snimak i zahvaljujući njemu pronašla 24-godišnju ženu koju je privela u sredu.

 

"Na snimku je vidljivo kako žena tuče poluodevenog dečaka i zatim ga zaključava u kavez u kojem su bila dva psa. Ona je priznala da je ona na videu i da je on (dečak) njen rođak koji je došao da živi sa njom nakon što je izgubio svoje roditelje", izjavio je portparol policije Lagosa, Bala Elkana za CNN.

Incident se dogodio pre nešto manje od dve nedelje.

 

"Ona je izjavila da se naljutila nakon što je dečak popio džin i razbio retrovizor njenog auta. Zatim ga je zaključala u pseću kućicu na nekoliko sati. Zbog toga ćemo nastojati da podignemo optužnicu za zlostavljanje deteta", rekao je Bala Elkana.

 

Žena će ostati u pritvoru sve dok je ne izvedu na sud, što bi trebalo da se dogodi tokom dana. Dečak je trenutno smešten u jedno utočište u gradu.

 

Kurir.rs/Index.hr

Foto: Pritnscreen/Youtube

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...