Najnovije vesti

CURE NOVI DETALJI IZ BURNOG ŽIVOTA MILIJARDERA PEDOFILA: Bil Gejts se susreo sa Epstajnom 2013. godine! Putovali su sami avionom, a evo o čemu su pričali!
Foto: Printscreen/Youtube

epstajn se hvalio svojim kontaktima

CURE NOVI DETALJI IZ BURNOG ŽIVOTA MILIJARDERA PEDOFILA: Bil Gejts se susreo sa Epstajnom 2013. godine! Putovali su sami avionom, a evo o čemu su pričali!

Planeta

Koosnivač Majkrosofta Bil Gejts je poslednji u nizu poznatih ličnosti koji su dovedeni u vezu sa finasijerom Džefrijem Epstajnom, koji se ubio u zatvoru u Njujorku gde je čekao optužnicu zbog seksualne trgovine maloletnicama.

Gejts se, kako prenosi Biznis insajder, sastao sa Epstajnom da diskutuju o načinima povećanja troškova za filantropske radove, nekoliko godina nakon što je ovaj uhapšen zbog podvođenja maloletnica.

Sastanak se odigrao u Njujorku 2013. i dodatni je dokaz kako je Epstajn uspevao da se poveže sa društvenom elitom, čak i nakon što je osuđen zbog seksualnih prestupa.

 

Podaci o letovima pokazuju da su Gejts i Epstajn odleteli iz Njujorka za Palm Bič na Floridi u martu 2013. godine, a drugih putnika u avionu nije bilo. Do tog leta je došlo nakon njihovog susreta, kako bi Gejts mogao da vidi svoju porodicu.

Gejts je te godine i dalje bio predsednik Majkrosofta, iako je funkciju izvršnog direktora napustio 2000.

 

"Iako je Epstajn agresivno proganjao Bila Gejtsa, svi navodi o poslovnom partnerstvu ili ličnom odnosu između njih dvojice su kategorički netačni", izjavila je Bridžit Arnold, Gejtsova portparolka.

 

Ona je prethodno navela da Epstajn nikada nije Gejtsu obezbedio poreske, imovinske ili bilo koje druge usluge.

CNBC je preneo da je Epstajn govorio ljudima da je on “nezvanični savetnik” Bila Gejtsa. Smatra se da je Epstajn uveličavao svoje kontakte kako bi delovao važniji.

 

Džefri Epstajn pronađen je u nedelju mrtav u svojoj zatvorskoj ćeliji, a vlasti kažu da je izvršio samoubistvom vešanjem.

Kurir.rs/Biznis Insajder

Foto: Printscreen/Youtube

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...