MILIJARDER PEDOFIL BIO DOSLEDAN IZA REŠETAKA: Džefri Epstajn obavio BIZARNU KUPOVINU dok je bio u zatvoru (VIDEO)
Foto: Profimedia, EPA

nije odoleo

MILIJARDER PEDOFIL BIO DOSLEDAN IZA REŠETAKA: Džefri Epstajn obavio BIZARNU KUPOVINU dok je bio u zatvoru (VIDEO)

Planeta -

Milijarder pedofil Džefri Epstajn je 2008. godine bio zatvoren u okrugu Palm Bič.

Epstajn je u zatvorskoj prodavnici u Palm Bič kupio dva para malih ženskih gaćica pre više od decenije, objavio je u subotu Majami Herald pozivajući se na tek objavljene zapise o kupovini.

Gaćice su bile veličine 5, i među stotinama kupovina koje je izvršio tokom tromesečnog zatvora zbog traženja seksa sa maloletnicom, izvestio je list.

Nejasno je zašto je Epstajn vršio bizarne kupovine ili zašto mu je bilo dozvoljeno da ih obavlja.

Epstajn je izvršio samoubistvo prošle subote u zatvoru na Menhetnu, gde su ga držali pod optužbom za seksualnu trgovinu i zaveru. Zvaničo je potvrđeno da se obesio u svojoj ćeliji, a taj čin je izazvao bes zbog uslova u zatvoru i činjenice da je su stražari nisu proveravali Epstajnovu ćeliju, i bili su uklonjeni ispred nje nekoliko nedelje pre samoubistva.

Optuženi milijarder je prethodno bio zatvoren u okrugu Palm Beach tokom 13 meseci počevši od 2008. godine, ali je proveo veći deo svoje kazne u kancelariji, nakon što je sklopio pogodbu sa vlastima.

Epstajn je proveo šest dana nedeljno i 12 sati dnevno u svojoj kancelariji, pod nadzorom deputata koji nisu bili na dužnosti.

Većina stvari koju je kupovao tokom boravka u zatvporu bila je obična, uključujući 800 šoljica kafe sa jednim obrokom, hrana i muški donji veš.

List je objavio da je na zaloge i toaletne potrepštine kod komesara potrošio 2.000 dolara.

Epstajn je takođe bio vrlo pazio na svoj izgled, kupujući gel za kosu, sedam boca šampona i 22 paste za zube. Jednog od njegovih prijatelja čak je uhvaćen pokušavajući da mu donese knjigu pod nazivom "Vežbe lica koja sprečavaju prerano starenje", objavio je Herald.

Kurir.rs/Business Insider Foto:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja