Čudo: Beba oživela posle majčinog poljupca

Poljubac života

Čudo: Beba oživela posle majčinog poljupca

Planeta -
Nežni poljubac majke vratio je u život jednogodišnju devojčicu koja je umirala

LONDON - Čudo!

Dženifer Lavson opraštala se od svoje devojčice na samrti i njen nežni poljubac, pun tuge i bola, vratio je u život malu Alisu.

Doktori su Dženifer rekli da nema nade za njenu 14-mesečnu Alisu, koja je pretrpela teške posledice meningitisa. Ležala je u bolnici u komi, priključena na aparate za održavanje života. Doktori su došli da od male Alise uzmu organe za transplantaciju kako bi barem spasli neke druge živote...

Bio je to najteži trenutak za Dženifer. Doktori su joj saopštili da njena ćerka neće preživeti meningitis. Bubrezi su joj otkazali, a onda je doživela i srčani udar. Skrhana bolom Dženifer je došla u bolnicu da se oprosti od svoje ćerke. Uzela ju je u naručje i poljubila u čelo, a doktori su čekali da isključe mašine uz pomoć kojih je živela. Njeni organi trebalo je da budu donirani kako bi se spasli životi druge dece, piše Dejli mejl.

Ali desilo se čudo, posle majčinog poljupca, Alisa je prodisala svojim plućima. Doktori i njena porodica nisu mogli da veruju.

"Htela sam da joj kažem koliko je volimo. Nadala sam se da će me čuti. Obraćala sam joj se kao da sedi pored mene dok sam je držala u naručju. Onda sam osetila otkucaje njenog srca, njenu toplinu. Govorila sam joj koliko sam ponosna na nju, ali da je vreme da ide. Onda sam legla pored nje", seća se Dženifer tog dana.

U sobi su bili ona, njen muž Fil i doktori.

"Poljubila sam je misleći kao je to poslednji put. Onda se desilo čudo. Alisa nije umrla. Odlučila je da živi i diše svojim plućima", presrećna je Dženifer.

Doktori koji su došli po organe male Alise, samo su se okrenuli i napustili sobu. Nekoliko nedelja kasnije, Alisa je napustila bolnicu i krenula u školu za decu sa posebnim potrebama. Čeka je operacija leve noge i hrani se kroz cevčicu u njenom stomaku jer se još nije dovoljno oporavila da može sama da guta."Kad uđem u njenu sobu i gledam je, shvatim koliko smo srećni Fil i ja. Ona je naše malo čudo", neizmerno je srećna mama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja