HEROJSKI ČIN RUSKOG POLICAJCA: Pijani otac hteo da baci bebu kroz prozor, a onda je on rizikovao svoj život da bi spasio dete! (VIDEO)
Foto: Printscreen: Instagram/RT

hrabar podvig

HEROJSKI ČIN RUSKOG POLICAJCA: Pijani otac hteo da baci bebu kroz prozor, a onda je on rizikovao svoj život da bi spasio dete! (VIDEO)

Planeta -

Policajac u Rusiji popeo se kroz balkonski prozor kako bi spasio bebu od njenog pijanog oca koji je nameravao da je baci na zemlju, prenosi RT.

Ove nemile scene desile su se u ruskom gradu Saransk.

Policajac je uspeo da spasi život petomesečnoj devojčici tako što se popeo preko susednog balkona u stan u kojem se odvijala prava drama.

Pijani otac je držao svoju petomesečnu bebu za samo jednu nogu kroz prozor svog balkona na trećem spratu stambene zgrade. Dok su trajali pregovori s policijom pretio je u više navrata da će je baciti na zemlju.

Srećom, policajac je uspeo bukvalno da uskoči kroz otvoreni prozor i da ugura oca zajedno sa bebom prema unutrašnjosti stana.

Kako je istragom ustanovljeno pijani muškarac je prethodno vređao i tukao svoju suprugu.

Nakon uspešnog spasavanja petomesečne devojčice, policajac je skromno rekao da sebe "ne smatra herojem", te da je to "obaveza svakog policajca".

Nesrećna supruga je zbrinuta u bolnici zajedno sa ćerkom, a novinarima je kazala da ne razume kako se ovo sve desilo i da je njen suprug do ovog incidenta bio "idealan otac".

Kurir.rs/RT

Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja