PRINC ENDRU OSRAMOTIO KRALJEVSKU PORODICU: Vadi se da nije koristio seks roblje pedofila Epstajna, a evo dokaza od kog NE MOŽE DA POBEGNE! (VIDEO)
Foto: AP/New York State Sex Offender Registry, EPA/David Mariuz

skandal ne jenjava

PRINC ENDRU OSRAMOTIO KRALJEVSKU PORODICU: Vadi se da nije koristio seks roblje pedofila Epstajna, a evo dokaza od kog NE MOŽE DA POBEGNE! (VIDEO)

Planeta -

Dan nakon što se Bakingemska palata konačno oglasila povodom nagađanja da je princ Endru bio sa jednom od maloletnih seks robinja milijardera Džefrija Epstajna saopštivši da je "princ zgrožen", u javnosti su se pojavili novi dokazi koji pokazuju da je mlađi brat princ Čarlsa možda slagao.

Naime, britanski Dejli mejl došao je do zapisnika o letu koji pokazuju da je jedna od Epstajnovih žrtava, Virdžinija Roberts, letela u London, Njujork i na Karibe 2001. godine.

Robertsova tvrdi da se kao 17-godišnjakinja srela sa princom na sva ti pomenuta mesta, a istraživanje Dejli mejla pokazalo je da je i princ bio u isto vreme na istim mestima.

Ipak, zapisnik o letenju nije i direktna potvrda tvrdnji Robertsove da je bila primorana na seksualni čin sa princom na tim lokacijama, ali nije ni dokaz da je princ iskren, navode britanski listovi.

U pravnim dokumentima podnetim u Palm Biču na Floridi, tvrdili su da je maloletna Robertsova "bila prisiljena na seksualne odnose" sa princom Endruom "na tri odvojene geografske lokacije: u Londonu (u stanu Gislejn Maksvel), u Njujorku i na privatnom Epstajnovom ostrvu na američkim Devičanskim ostrvima".

Zapisi o letovima

Evidencije leta luksuznog crnog Epstajnovog aviona Gulfstream nisu javno dostupne, ali je Dejli mejl prikupilo podatke za mart i april 2001. godine koji pokazuju da Robertsova letela od Palm Biča do Kanade, Pariza, Granade u Španiji, Maroka, a da se konačno 9. marta iskrcala u London.

Robertsova tvrdi da je tada nastala sada zloglasna fotografija na kojoj je sama sa njim u londonskom stanu Epstajnove madam.

Mesec dana kasnije, u ponedeljak, 9. aprila, vojvoda je počeo zvaničnu posetu SAD. Kako je to bilo zvanično putovanje, let su finansirali britanski poreski obveznici. Istog dana, Robertsova takođe je odletela u Njujork. Ona i Epstajn su napustili njegovo osam miliona dolara vredno imanje u Palm Biču na Floridi, a dnevnik leta pokazuje da su leteli avionom Gulfstream sa 22 mesta.

Sledećeg jutra, u utorak, princ je odleteo u Boston gde je imao zvanične obaveze. Prema rečima same Robertsove, upravo u to vreme (na Uskrs) naređeno joj da ide u Epstajnov dvorac u Njujorku, gde je ponovo srela princa.

Treći susret bio je na Karibima. Evidencija leta pokazuje da Robertsova i Epstajn napustili Njujork 11. aprila avionom i krenuli ka ostrvu Sent Tomas na američkim Devičanskim ostrvima, odakle su brodom prevezeni do Epstajnovog privatnog ostrva u blizini, prenosi Blic.

Nije poznato gde se princ nalazio narednih nekoliko dana, ali čini se da je i on odleteo na jug - jer je do Uskrsa, 15. aprila, navodno bio "na Bahamima". Bio je odsutan od kraljičine uskršnje službe u zamku Vindzor, a kraljevski dvor objasnio je Dejli telegrafu da je na Bahamima bio na odmoru sa bivšom suprugom Sarom Ferguson i njihovim ćerkama.

Prema tvrdnjama Robertsove, vojvoda je bio na Epstajnovom ostrvu jednu noć. Tvrdila je da je otputovala na ostrvo sa Epstajnom i gospođicom Maksvel - što potvrđuju zapisi letelica.

Prijatelji i posle seks skandala

Princ Endru je upoznao Džefrija Epstajna 1990-ih, a ostali su prijatelj i nakon što je milijarder izdržao kaznu od 13 meseci za seks sa maloletnim devojkama i postao registrovani seksualni prestupnik. Poznato je da je leteo privatnim avionom Epstajna najmanje tri puta i boravio u njujorškom dvorcu milijardera 2010. godine, gde je fotografisan kako maše ženama sa ulaznih vrata.

Tek nakon tih fotografija, Bakingemska palata se konačno oglasila. U saopštenju je navedeno da "Njegovo Kraljevsko Visočanstvo žali iskorištavanje bilo kojeg ljudskog bića i svaki predlog koji bi oprostio, učestvovao ili ohrabrivao takvo ponašanje smatra odvratnim".

Kurir.rs/Dejli Mejl/Dejli Telegraf

Foto: AP/New York State Sex Offender Registry, EPA/David Mariuz

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja