Najnovije vesti

PILOT PEDOFILA EPSTAJNA UKOPAO BRITANSKOG PRINCA: Endru je često je leteo sa maloletnom seks robinjom! Jezivi detalji iz usta svedoka!
Foto: Profimedia

SVEDOK POTVRDIO!

PILOT PEDOFILA EPSTAJNA UKOPAO BRITANSKOG PRINCA: Endru je često je leteo sa maloletnom seks robinjom! Jezivi detalji iz usta svedoka!

Planeta

Dejvid Rodžers, bivši pilot milijardera pedofila Džefrija Epstajna, posvedočio je da je princ Endru, mlađi brat princa Čarlsa, leteo sa u to vreme maloletnom Virdžinom Roberts na najmanje četiri iste destinacije u periodu samo od aprila do jula 2001. godine.

Rodžers je dao iskaz o tome još 2016, kad je Virdžinija tužila Gislejn Maksvel, tadašnju Epstajnovu zvaničnu devojku i podvodačicu dece, koja je, kako se tvrdi, vrbobala i obučavala maloletne devojke da seksualno zadovolje milijardera i njegove uticajne prijatelje. Njegov iskaz je zvanični sudski dokument.

On je ispričao da je 11. aprila 2001. pilotirao Epstajnovim avionom od aerodroma "Teterboro" u Nju Džerziju do karipskog ostrva Sent Tomas, u blizini Devičanskih ostrva, gde se nalazilo i Epstajnovo zloglasno privatno ostrvo. Jedan od putnika u avionu tada je bio princ Endru.

Prema spisku putnika u dnevniku leta koji je Rodžers lično vodio tog dana, u avionu su bili : "JE, GM, AP, BK, VR, Joann". Na pitanje suda da li su skraćenice JE - Džefri Epstajn (Jeffrei Epstein) GM - Gislejn Maksvel (Ghislaine Makvell) AP - princ Endru (Prince Andrew) BK - Banu (Banu Küçükköylü), VR - Virdžnija Roberts (Virginia Roberts ) i Joann - Džoana, pilot je odgovorio "da".

Portparol Bakingemske palate oštro je demantovao Rodžersove navode kao "kategorički neistinite". Takođe, u reakciji kraljevske porodice posebno se naglašava da se njegovi navodi ne poklapaju sa dokumetima kraljevske porodice o aktivnostima njenih članova.

"Princ se smešta na različita mesta istovremeno, a u nekim slučajevima i na različite kontinente. Izričito se negira da je princ Endru imao bilo kakav oblik seksualnog kontakta ili veze sa Virdžinijom Roberts. Svaka tvrdnja o suprotnom je lažna i bez osnova", navodi se. 

Princ Endru i Džefri Epstajn, koji se navodno ubio 10. avgusta u svojoj zatvorskoj ćeliji gde je čekao zvaničnu optužnicu zbog pedofilije, između ostalog, upoznali su se devedesetih godina prošlog veka i do poslednjeg dana su bili bliski prijatelji. Iako Bakingemska palata stalno oštro demantuje da je princ Endru uopšte znao za Epstajnove pedofilske sklonosti, svakog dana isplivava sve više dokaza da ne samo da je znao za njih, nego je i sam seksualno zlouoptrebljavao devojčice koje je Epstajn držao kao seks roblje.

Kurir.rs/Daily mail

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...