BILA JE OMILJENA ZVEZDA INSTAGRAMA, A ONDA JE OTKRIVENA NJENA MRAČNA TAJNA: Vrbovala lepotice za bogate klijente, a to je bio samo deo jezive priče (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

ZAVRŠILA IZA REŠETAKA

BILA JE OMILJENA ZVEZDA INSTAGRAMA, A ONDA JE OTKRIVENA NJENA MRAČNA TAJNA: Vrbovala lepotice za bogate klijente, a to je bio samo deo jezive priče (VIDEO)

Planeta -

Lilijana del Karmen Kampos Pueljo (48), jedna od najpoznatijih instagram zvezda u Kolumbiji, optužena je da je bila vođa bande koja je vodila i organizovala maloletničku prostituciju.

Navodno, vrbovala je lepe devojke iz siromašnih krajeva zemlje, koje je potom nudila bogatim i uticajnim klijentima.

Lilijana je uhapšena sa još 17 ljudi u "Operaciji Vesta" koju je kolumbijska policija izvela u julu 2018. godine u Kartageni, gradu za koju tužioci tvrde da je središte prstena za dečju prostituciju na čijem je čelu bila.

U toj akciji policija je pretresla letovalište u njenom vlasništu i zatekla 250 maloletnih devojaka, od kojih su neke "vlasnici" obeležili tetovažama. Devojke su navodno predstavljane klijentima u katalozima i primorane da učestvuju u orgijama na luksuznim jahtama i u hotelima.

Kampos Pueljo, poznata i pod nadimkom La madam, navodno je regrutovala ukupno 400 devojaka kako bi zadovoljavale bogate klijente, među kojima su i slavne ličnosti i političari. Lično je birala najlepše devojke pre svake zabave koje je organizovala za klijente.

Kampos Pueljo, koji je 2002. godine u Njujorku osuđena i zbog trgovine heroinom, brani se tvrdnjama da je su sve dvojke bile starije od 18 godina, s obzirom da je prostitucija odraslih legalna u Kolumbiji.

"Nikada, nikada nije bilo umešanih maloletnika", tvrdi ona.

Kako navode lokalni mediji, Kampos Pueljo je na ovaj način stekla višemilionsko bogatstvo.

Kurir.rs/Dejl mejl Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja