Najnovije vesti

UŽAS! NEMAC KRENUO NA ROĐENDAN SA PORODICOM, PA SVI IZGINULI: Njegov helikopter se sudario sa avionom, na licu mesta stradala mu žena i dvoje dece (FOTO, VIDEO)
Foto: Printscreen Oe24.at

teška nesreća

UŽAS! NEMAC KRENUO NA ROĐENDAN SA PORODICOM, PA SVI IZGINULI: Njegov helikopter se sudario sa avionom, na licu mesta stradala mu žena i dvoje dece (FOTO, VIDEO)

Planeta
22:42h

Biznismen August Inselkamer Junior, njegova supruga Kristina i njihovo dvoje dece Mak (11) i Sofi (9) žrtve su helikopterske nesreće koja se nedavno dogodila na Majorci.

Oni su helikopterom krenuli na jedan rođendanski ručak, ali se letelica u kojoj su bili sudarila sa malim avionom. U sudaru je sem njih četvoro, poginulo još troje ljudi a među njima i pilot Kedrik Leoni.

Preostale žrtve su pilot aviona Huah Hose Vidal i njegov prijatelj Gustav Seran.

Ovo je, inače, najgora avionska nesreća na ostrvu. 

Inselkamer potiče iz poznate porodice pivarskih preduzetnika, i bio je na putu da proslavi svoj 43. rođendan sa prijateljima u restoranu u Camp de Mar-u, blizu Andratka.

foto: EPA/CATI CLADERA

Prijatelji su takođe planirali da putuju helikopterom, ali na kraju su krenuli putem jer je jedan od dva rezervisana helikoptera bio premali.

"Druga porodica krenula je putem jer je jedan helikopter imao kapacitet za petoro ljudi, a drugi samo troje uključujući i pilota", izjavio je izvor blizak porodici.

"Koliko sam shvatio, Inselkamer i porodica su u poslednjem trenutku odlučili da preuzmu veći helikopter i krenu na rođendan dok je druga porodica trebalo da ih stigne automobilom", ispričao je izvor

Svedoci su opisali su trenutak udara sličan zvuku groma.

foto: EPA/CATI CLADERA

Inače, pre 5 godina i Avgustov rođak Janik poginuo je na odmoru kada ga je zatrpala lavina tokom skijanja u Kanadi.

(Kurir.rs/Sun/Foto: EPA/CATI CLADERA)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...