Najnovije vesti

OVO JE TAJNA VEČITE MLADOSTI VLADIMIRA PUTINA: Dugo spava, kupa se u hladnoj vodi, jede jaku hranu... ali to je samo deo misterije!
Foto: EPA/SERGEI KARPUKHIN

život ruskog predsednika

OVO JE TAJNA VEČITE MLADOSTI VLADIMIRA PUTINA: Dugo spava, kupa se u hladnoj vodi, jede jaku hranu... ali to je samo deo misterije!

Planeta

Dug san, pravilna ishrana, odricanje od alkohola, sport, kao i stil odevanja, pomažu ruskom predsedniku Vladimiru Putinu da uvek bude u formi, piše španski list „El mundo“, a prenosi „RT“.

Autor članka ocenjuje da Putin sa 66. godina ne samo „da ne liči na dedu“, nego izgleda bolje nego pre 10 godina.

„Najaktivniji predsednik koga je Kremlj ikad imao“ je strastveni ljubitelj hokeja, nosilac crnog pojasa, osmi dan, u džudou, zaljubljenik u plivanje i planinarenje .

Američki mediji su ga zvali „alfa mužjak“ a Vikiliks je objavio da su ga američke diplomate u prepiskama nazivale „Betmen“.

Sa druge strane, ruski mediji osvetljavaju svaki postupak predsednika, koji je tipičan za „alfa mužjaka“ — ribolov u Tuvi, kupanje u ledenoj vodi, ronjenje u batiskafu, jahanje konja bez košulje i ostalo.

List piše da je ruski predsednik od detinjstva voleo borilačke veštine, a to ga je zaštitilo od lošeg društva, pušenja i konzumiranja alkohola.

Bivša supruga Ljudmila ga je opisivala kao radoholika ali ruski predsednik, ipak, ne voli rano ustajanje.

Kada ustane, odmah pošalje nekoliko neodložnih poruka, nakon čega ide u teretanu i na bazene — u jednom je temperatura +43 stepena Celzijusa, a u drugom +13.

Za doručak voli sir i kajganu, jaja prepelice i sokove. Pored toga, voli pirinač i pšenicu. Međutim, važnu ulogu u Putinovom imidžu igra i njegov stil odevanja. Predsednik daje prednost italijanskim brendovima odela.

Španski list zaključuje da je u ovom momentu tajna večne mladosti ruskog predsednika u tome što on dugo spava, ne konzumira alkohol, pravilno se hrani i s vremena na vreme „pliva“ u ledenoj vodi.

(Kurir.rs/Sputnjik Srbija/Foto: EPA/SERGEI KARPUKHIN)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...