LEGLO ZLA U OBIČNOM KOMŠILUKU! U kući u kojoj je zlostavljao dete držao i jezivi oltar i delove ljudskih tela!
Foto: Kancelarija tužioca okruga Eseks

horor u nju džerziju

LEGLO ZLA U OBIČNOM KOMŠILUKU! U kući u kojoj je zlostavljao dete držao i jezivi oltar i delove ljudskih tela!

Planeta -

Policija Nju Džerzija došla je da pretraži kuću Roberta Vilijamsa (53) u Njuarku zbog optužbi da je tokom više meseci seksualno zlostavljao dečaka starog 12 ili 13 godina, a dočekao ju je još veći horor.

U Vilijamsovoj spavaćoj sobi našli su "oltar neidentifikovanom božanstvu" i mumificirane ljudske ostatke, saopštila je kancelarija tužioca Okruga Eseks.

Pretpostavlja se da je Vilijams koristio delove ljudskih tela u verskim obredima. Policajci su pronašli glavu, deo ruke i trup obučen u jaknu i sa kravatom oko vrata. Ostaci tela bili su uredno poslagani u plastičnoj kanti koja je stajala u ormaru.

Proces identifikacije ljudskih ostataka je tek počeo, ali tužilac Majkl Moris kaže da se čini da Vilijamskova verska uverenja nemaju veze sa seksualnim zlostavljanjem deteta. Moris je zahtevao da Vilijams ostane u pritvoru jer predstavlja opasnost za društvo.

Vilijams je negirao sve optužbe, ali nadležni sudija kaže da okolnosti ukazuju na to da je Vilijams zločine počinio s umišljajem i da bi mogao da bude osuđen na minimum 25 godina robije samo za teško seksualno zlostavljanje deteta mlađeg od 13 godina..

Kurir.rs/northjersey.com/nj1015.com

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja