CEO SVET GA ISPLJUVAO: Bolsonaro obrisao uvredljiv komentar o Brižit Makron kojim se obrukao ko niko!
Foto: Profimedia

BRUKA I SRAMOTA

CEO SVET GA ISPLJUVAO: Bolsonaro obrisao uvredljiv komentar o Brižit Makron kojim se obrukao ko niko!

Planeta -

RIO DE ŽANEIRO - Predsednik Brazila Žair Bolsonaro obrisao je s Fejsbuka uvredljiv komentar na račun francuske prve dame Brižit Makron da bi se "izbegle pogrešne interpretacije", naveo je njegov portparol.

"Da bi se izbegle pogrešne interpretacije, komentar je obrisan s društvene mreže", rekao je novinarima Otavio do Rego Baroš ne precizirajući šta ima pogrešno da se razume u krajnje uvredljivom i nevaspitanom komentaru.

Bolsonaro je u nedelju komentarisao prostačku objavu na Fejsbuku u kojoj se jedan od njegovih neotesanih funkcionera rugao izgledu Brižit Makron uz poruku da je jasno da predsednik Francuske Emanuel Makron proziva Bolsonara zbog toga što je ljubomoran jer je Bolsonarova žena lepša i mlađa od prve dame Francuske.

foto: Printscreen Facebook

Takođe je zatražio da Makron "povuče reč" da ga je Bolsonaro lagao i da se izvini što je "relativizovao" suverenitet Brazila nad Amazonijom, prašumom koju s pravom zovu plućima planete. Amazonija nedeljama gori i bespovratno se uništava zato što Bolsonaro dozvoljava farmerima i biznismenima da tako krče šume zarad dobijanja poljoprivrednih površina i izgradnje biznis centara.

Kurir.rs/Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track