Najnovije vesti

HJU GRANT IZVREĐAO DŽONSONA: Masno opsovao, pa ga nazvao prekomerno promovisanom gumenom patkicom
Foto: Profimedia

britanci besni na premijera

HJU GRANT IZVREĐAO DŽONSONA: Masno opsovao, pa ga nazvao prekomerno promovisanom gumenom patkicom

Planeta

Popularni britanski glumac Hju Grant oštro je kritikovao i čak vređao britanskog premijera Borisa Džonsona zbog njegove odluke da suspenduje britanski parlament.

On na Tviteru nije štedeo reči kada je kritikovao Džonsona, koga je nazavao "prekomerno promovisanom gumenom patkom za kupanje" "Nećeš se zaj...ti sa budućnošću moje dece. Nećeš uništiti slobode za koje se moj deda borio i koje je branio u dva svetska rata. Odj...i, ti prekomerno promovisana gumena patkice za kupanje. Britanija je revoltirana zbog tebe i tvoje male bande masturbirajućih funkcionera", napisao je glumac na Tviteru.

Tvit Hjua Granta izazvao je brojna reagovanja.

"Hju Grant. Najbolji premijer koga nikada nismo imali", prokomentarisao je jedan korisnik Tvitera.

Pored velikog broja pozitivnih komentara, mogli su se naći i negativni. Jedan korisnik napisao da su se i njegovi preci borili u ratovima, ali ne za Evropu kojom rukovodi "mafija sa sedištem u Briselu".

Britanska kraljica Elizabeta Druga odobrila je sredu plan Džonsona da suspenduje rad parlamenta na mesec dana, čime se poslanicima skraćuje vreme da blokiraju Bregzit bez sporazuma. Kritičari i opozicija to vide kao protivustavan potez i pokušaj državnog udara.

.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Profimedia) 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...